'Robland': ROB VALT GINGELOM (Limburg) BINNEN!

maandag 10 april 2006

Onze oproep heeft succes gehad! Een aandachtige bezoeker van TV-Visie ontdekte als eerste de locatie van 'Robland'. Vanochtend is Rob Vanoudenhoven voor zijn VTM-programma binnengevallen in Gingelom. Even later was er volgend officieel bericht te vinden op zijn website:

D


e ochtend van 10 april zijn Rob en zijn kompanen het zuid-Limburgse dorpje Gingelom binnengevallen. Rob en zijn leger hebben het plaatsje vol flyers gehangen en delen de pamfletten ook vredevol uit aan de plaatselijke bevolking…

De tekst van de flyer luidt als volgt:

GINGELOM WORDT ROBLAND

Op het moment dat u dit leest, bent u bezet. Vanaf vandaag valt Gingelom namelijk onder het gezag van koning Rob I. Maar geen paniek, want wij komen in vrede. U kan dus rustig verderdoen waar u mee bezig was - tenzij het iets illegaals is natuurlijk, want dat mag niet.
Voorlopig zal alles bij het oude blijven, alleen de plaatsnaam zal meteen veranderen. Niet alleen klinkt Gingelom als een woord uit een kleuterrijmpje, het is ook totaal onuitspreekbaar voor onze West-Vlaamse vrienden (ooit al gehoord van Hè'elom?).  Daarom herdopen wij, koning Rob I, Gingelom bij deze officieel tot Robland. Bijgevolg
bent u vanaf dit eigenste moment een Robiaan. Wij verwachten dan ook dat u zich ernaar zult gedragen: wees vriendelijk voor iedereen, hoffelijk in het verkeer en zorg dat uw oksels altijd proper gewassen zijn.

Straks houden wij een allesverhelderende speech. Moest u nadien toch nog vragen hebben, dan kan u ze op dat moment stellen.

Met royale groeten,
Rob I
Koning van Robland

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers