Roberto teleurgesteld na 'Big Brother'-exit

vrijdag 30 maart 2007

TV-Visie stond donderdag op de weide van 'Big Brother', tussen de fans van de bewoners. Met angst volgden zij de verrassende wendingen in het huis. Onze reporter peilde naar de reacties op het vertrek van Roberto.

N


a de exit van Roberto waren zijn fans zwaar teleurgesteld. Supporter Christophe vindt het heel erg, hoewel hij het wel had zien aankomen toen Roberto samen met Nicolas en Mario op het bord vertrekken bleef. "Ik had het ook veel logischer gevonden als vandaag een meisje had moeten vertrekken."

De beste vriend van Roberto, Steven, vind het doodjammer dat Roberto eerst op het bord met blijvers werd geplaatst, maar daarna nog verplaatst is. "Het is erg spijtig. We waren hier met veel volk naartoe gekomen. Het was een plezant feestje, maar deze exit is een domper op de feestvreugde."

Ook Roberto zelf was uiteraard teleurgesteld. "Ik had graag enkele weken langer in het huis gezeten. Een maand was perfect voor mij geweest. Ik heb geen idee waarom ze er mij hebben uitgekozen. Ik neem het hen ook absoluut niet kwalijk." Over hoe de bewoners gaan reageren als de helft maandag moet vertrekken, zei hij het volgende : "Er zijn nu al bewoners die heftig reageren. Ik durf er niet aan denken wat dat maandag gaat zijn."

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers