Roberto teleurgesteld na 'Big Brother'-exit

vrijdag 30 maart 2007

TV-Visie stond donderdag op de weide van 'Big Brother', tussen de fans van de bewoners. Met angst volgden zij de verrassende wendingen in het huis. Onze reporter peilde naar de reacties op het vertrek van Roberto.

N


a de exit van Roberto waren zijn fans zwaar teleurgesteld. Supporter Christophe vindt het heel erg, hoewel hij het wel had zien aankomen toen Roberto samen met Nicolas en Mario op het bord vertrekken bleef. "Ik had het ook veel logischer gevonden als vandaag een meisje had moeten vertrekken."

De beste vriend van Roberto, Steven, vind het doodjammer dat Roberto eerst op het bord met blijvers werd geplaatst, maar daarna nog verplaatst is. "Het is erg spijtig. We waren hier met veel volk naartoe gekomen. Het was een plezant feestje, maar deze exit is een domper op de feestvreugde."

Ook Roberto zelf was uiteraard teleurgesteld. "Ik had graag enkele weken langer in het huis gezeten. Een maand was perfect voor mij geweest. Ik heb geen idee waarom ze er mij hebben uitgekozen. Ik neem het hen ook absoluut niet kwalijk." Over hoe de bewoners gaan reageren als de helft maandag moet vertrekken, zei hij het volgende : "Er zijn nu al bewoners die heftig reageren. Ik durf er niet aan denken wat dat maandag gaat zijn."

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De laatste dagen van WOII. De 19-jarige korporaal Willi Herold vindt een achtergelaten uniform van een kapitein van de Duitse luchtmacht. Vermomd als Hauptmann Herold verzamelt Willi soldaten om een denkbeeldige opdracht uit te voeren.

'Cinema Canvas - Der Hauptmann', film uit 2017 met oa. Max Hubacher, om 21.25 uur op Canvas.

Dossiers