Rob over zijn flop: 'Beter stoppen met tv?'

dinsdag 9 mei 2006

In een eerste interview na de dramatische kijkcijfers voor zijn VTM-debuut 'Robland' geeft Rob Vanoudenhoven zijn twijfels toe. Niet zozeer over 'Robland' zelf, maar wel over zijn capaciteiten als televisiemaker. Voor het eerst in zijn carrière zag Rob het (even) niet meer zitten, althans voor één dag. Meteen nadien herpakte de ex-Woestijnvisser zich...

In d

e nieuwe HUMO reageert televisiemaker Rob Vanoudenhoven voor de eerste keer op de bakken kritiek van de afgelopen weken. 'In alle drukte heb ik één dag lang gedacht: oeioeioei toch, nu weet ik het ook niet meer. Dat was vorige week', aldus Rob.

Vorige week eindigde de vierde aflevering van 'Robland' met slechts 339.000 kijkers. Dit was het absolute dieptepunt tot nu toe want het voorbije weekend kon 'Robland' ruim 471.000 kijkers boeien.

Rob bevestigt dat 'Robland' niet de kijkcijfers haalt die men voor ogen had, maar vindt het tegelijkertijd ook jammer dat de pers zo gefixeerd is op de cijfers. Over de inhoud van het programma of de kwaliteit wordt amper iets geschreven. Als reactie hierop leest Rob geen kranten meer. Hij wil niet meer weten wat er nu weer over 'Robland' en dus ook over zijn persoon in de kranten staat.

Bron: HUMO

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op Eén.

Dossiers