Rob over zijn flop: 'Beter stoppen met tv?'

dinsdag 9 mei 2006

In een eerste interview na de dramatische kijkcijfers voor zijn VTM-debuut 'Robland' geeft Rob Vanoudenhoven zijn twijfels toe. Niet zozeer over 'Robland' zelf, maar wel over zijn capaciteiten als televisiemaker. Voor het eerst in zijn carrière zag Rob het (even) niet meer zitten, althans voor één dag. Meteen nadien herpakte de ex-Woestijnvisser zich...

In d

e nieuwe HUMO reageert televisiemaker Rob Vanoudenhoven voor de eerste keer op de bakken kritiek van de afgelopen weken. 'In alle drukte heb ik één dag lang gedacht: oeioeioei toch, nu weet ik het ook niet meer. Dat was vorige week', aldus Rob.

Vorige week eindigde de vierde aflevering van 'Robland' met slechts 339.000 kijkers. Dit was het absolute dieptepunt tot nu toe want het voorbije weekend kon 'Robland' ruim 471.000 kijkers boeien.

Rob bevestigt dat 'Robland' niet de kijkcijfers haalt die men voor ogen had, maar vindt het tegelijkertijd ook jammer dat de pers zo gefixeerd is op de cijfers. Over de inhoud van het programma of de kwaliteit wordt amper iets geschreven. Als reactie hierop leest Rob geen kranten meer. Hij wil niet meer weten wat er nu weer over 'Robland' en dus ook over zijn persoon in de kranten staat.

Bron: HUMO

Het laatste TV-nieuws in iedere dag in jouw mailbox? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief 'TV-Visie extra' via dit invulformulier. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Filip van België, de lange weg naar de troon (Canvas)

De geboorte van Filip op 15 april 1960 is groot nieuws, het land is in extase. Na de geboorte van Astrid en Laurent is de liefde tussen Albert en Paola echter voorbij. De kinderen kennen een moeilijke jeugd waarbij ze vooral door nanny's worden opgevoed, terwijl Albert en Paola het te druk hebben met hun affaires. Filip keert in zichzelf. Toch heeft hij al op jonge leeftijd een groot plichtsbesef en is doordrongen van het idee dat hij ooit koning wordt.

'Filip van België: De Lange Weg Naar De Troon', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers