Rob I doet het alleen met vrouwen

zondag 23 april 2006

'Robland' was deze week aan de derde aflevering toe. Vorige week werd een oproep gedaan aan de kijkers om zich als Robiaan in te schrijven op de website. De kijkcijfers vielen dan wel tegen, maar de inschrijvingen overtroffen alle verwachtingen. Al meer dan 75 000 mensen registreerden zich om Robiaan te worden. Voorlopig zijn de meesten Robianen in Gingelom gevestigd. U weet wel, het dorp dat Rob oorspronkelijk wilde innemen maar wat uiteindelijk niet lukte.

R


ob I heeft al gezorgd voor zijn eigen postzegels, vlag, identiteitskaarten en postkaarten. Wat er nog ontbreekt, is een grondwet. Niemand heeft nog een excuus om de grondwet niet vanbuiten te leren want deze eerste grondwet is een rijm. Gemakkelijk te onthouden dus.  

Het parlement van Rob is ondertussen ook al samengesteld. Onder meer Dina Tersago, Elodie Ouedraogo en enkele vriendinnen uit zijn vroegere woonplaats Tervuren zijn ministers van dienst. De ministers moesten beslissen welke wetten in de grondwet zouden komen, maar erg creatief waren ze nog niet. Om inspiratie op te doen ging Rob I zelf een kijkje nemen in de originele grondwet, die dateert van 7 februari 1831. Alvast een regel mocht niet ontbreken en dat is dat wapendracht niet toegestaan is onder de Robianen.  

Er komt stilaan meer schot in de zaak. Wie benieuwd is hoe het verder afloopt moet volgende week zondag om 20u45 naar VTM kijken voor het vervolg van 'Robland'.  

Iedere ochtend een actueel nieuwsoverzicht in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier en dagelijks bij zonsopgang zitten wij in je mailbox. Een aanrader!

DOSSIER: Robland

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers