Restaurant Karnivale sluit de deuren!

vrijdag 7 oktober 2011

Opnieuw sluit een restaurant uit het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!' de deuren. Ken en Karel maakten vrijdagnamiddag bekend dat ze per direct stoppen met restaurant Karnivale in Aalst. Het duo begint de zoekttoch naar een eventuele overnemer.

Ken en Karl zijn tevreden over de kansen die ze kregen door het vtm-programma, maar na anderhalf jaar bleek hun restaurant in Aalst dan toch niet rendabel. 'Het afgelopen 1,5 jaar hebben we met veel plezier hard gewerkt in onze zaak. Jammer genoeg slaagden we er de laatste tijd niet meer in om ons restaurant te doen vollopen en dan moet je op een gegeven moment  een beslissing nemen. We hebben samen besloten om voor andere plannen te gaan.', klinkt het in een mededeling aan onze redactie.


Het duo blijft ervan overtuigd dat er zeer veel potentieel in de zaak zit en hoopt dan ook dat het pand snel een nieuwe bestemming krijgt.
 
'We hadden natuurlijk gehoopt om de zaak te doen bloeien, maar we weten dat we niet de enige restaurantuitbaters zijn die het de eerste jaren moeilijk hebben om hun zaak vlekkeloos te doen draaien. In dat opzicht zijn we niet anders dan anderen.', aldus Ken en Karel die hun personeel en klanten ook willen bedanken voor de steun. 'Het is en was een ongelofelijke ervaring en het blijft een fijne job', besluiten ze.

POLL: Wie is jouw favoriet duo in het nieuwe seizoen? Stem NU! 


Lees ook:
Ook restaurant 'Exquisa' in de problemen!
'Mijn Restaurant!'-winnaar Jelle kookt nu in Gent

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers