Regio: Ring-tv is vernieuwd

dinsdag 19 september 2006

Ring-tv, de regionale zender voor de regio Halle-Vilvoorde ziet er sinds maandag helemaal anders uit. Voortaan starten de uitzendingen ook een half uur vroeger, om 18.00 uur.

E


erst is er het nieuws, gevolgd door 'Zina', een half uur, de meest spraakmakende  reportages uit de regio. Toernee General, het succesvolle programma dat reeds loopt sinds 2001 blijft behouden.

De hele 'look & feel' van de zender is aangepast. Voortaan zitten de presentatoren van het nieuws in een aangenaam rood-wit decor. Ook het logo is helemaal anders. Ring-tv wil zich vooral een moderner en toegankelijker imago aanmeten.

Meer weten? Surf dan naar http://www.ringtv.be/.

Bron: vrtnieuws.net/ringtv.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Alloo bij de Wegpolitie' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

Een dag na de tiende flitsmarathon toont Luk hoe de politie n de bekeurden zo'n actiedag beleven. Luk volgt de wegpolitie in het noorden van de provincie Antwerpen en daar blijken nogal wat Nederlanders n toeristen te snel te rijden. Ze worden meteen bekeurd. Een Chinese bestuurder heeft bij de flitsmarathon de twijfelachtige eer de eerste Chinees te zijn die in Alloo bij de Wegpolitie op de bon vliegt wegens te snel rijden. Alloo en zijn agenten hebben al veel meegemaakt op de baan, maar een trucker die gewoon op de smalle middenberm van een autostrade parkeert om daar de nacht door te brengen, dat nog niet.

'Alloo bij de >Wegpolitie', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers