Regi van Milk Inc. wordt Ketnetwrapper voor 'Music for Life'

donderdag 15 december 2011

'Music for Life' bindt dit jaar de strijd aan tegen diarree: de belangrijkste doodsoorzaak ter wereld bij kinderen. Ketnet wil zijn steentje bijdragen en steunt 'Music for Life' dan ook volop. Kristien Maes maakt een Ketnet for Life-bakfietstocht langs de glazen huizen en wordt als wrapper ondertussen vervangen door BV's als Eva Daeleman, Regi Penxten, weerman Frank Deboosere en Bart Peeters & zoon Pablo. Diezelfde Bart Peeters maakte samen met Ronny Mosuse en de Ketnet-wrappers ook een kerstsingle: het Ketnet for Life Lied.

Kristien fietst per bakfiets langs de glazen huizen
Ketnetwrapster Kristien Maes vertrekt op zondag 18 december voor een tocht op haar bakfiets langs de glazen huizen. Ze fietst dus van aan de Ketnet-Studio in Brussel naar het glazen huis in Leuven, daarna naar Gent en Antwerpen en tot slot weer terug naar Brussel. Onderweg gaat ze langs in scholen, bij jeugdbewegingen en bij kinderen die individueel of in groep iets organiseren ten voordele van 'Music for Life'. Ze steekt daar een handje toe en hoopt 's avonds een bed en een maaltijd te vinden bij Ketnetters thuis. De Ketnetters kunnen haar avonturen volgen op Ketnet.be (dagelijks foto's, filmpjes, verslagjes) en in de live wrap (elke dag een reportage en skypegesprekjes). Op zaterdag 24 december is Kristien terug thuis en komt ze uitgebreid verslag uitbrengen in Ketnet King Size, de live weekendochtendshow van Ketnet.

Er is één probleempje. Kristien is heel de week onderweg met haar bakfiets en de andere wrappers zijn druk in de weer met het repeteren van de theatershow voor Ketnet Freezzz. Daarom heeft Ketnet van de nood een deugd gemaakt en een aantal BV’s uitgenodigd om een dagje te komen wrappen. En ze hebben beloofd er een lap op te geven.

De Bekende Interimwrappers zijn:


  • Zondag 18 december: Leonard Muylle (Wiki uit 'De Elfenheuvel'): hij is te gast in Ketnet King Size, wuift Kristien uit en neemt dan zelf de wrap van haar over.
  • Maandag 19 december: Lotte Van Nieuwenborgh en Bert Verbeke (Katrien en Bram uit 'Thuis')
  • Dinsdag 20 december: Peter Van de Veire en Miguel Wiels
  • Woensdag 21 december: weerman Frank De Boosere, Bart Peeters en zijn zoon Pablo
  • Donderdag 22 december: Regi Penxten
  • Vrijdag 23 december: Eva Daeleman en Karolien Debecker

Bart Peeters en de Ketnet-wrappers zingen het Ketnet for Life Lied
Speciaal voor Ketnet for Life zijn Bart Peeters, zijn kompaan Ronny Mosuse en de Ketnet-wrappers de studio ingedoken om er een heel toepasselijk kerstlied op te nemen. Het Ketnet for Life Lied is een vrolijk uptempo-nummer geworden en een echt MFL-themalied op kindermaat. Iedereen kan het meezingen en het heeft een duidelijke boodschap voor deze laatste editie van 'Music for Life'.

Het nummer is niet te koop. Er is wel een leuke videoclip van gemaakt en die wordt uitgezonden vanaf vrijdag 16 december. Met het liedje en de videoclip wil Ketnet de kinderen vooral sensibiliseren en stimuleren om ook hun bijdrage te leveren voor 'Music for Life', hoe klein ook. Op dinsdag 20 december brengen Bart Peeters & de wrappers het Ketnet for Life Lied live in het glazen huis in Gent. Dat is ook rechtstreeks te volgen op Ketnet, omstreeks 16.45 uur.

De Ketnet for Life Bakfietstocht van Kristien: van zondag 18 tot zaterdag 24 december, ergens in Vlaanderen
De Ketnet for Life-Bakfietstocht van Kristien: van zondag 18 tot zaterdag 24 december dagelijks op Ketnet en zaterdag 24 december live aankomst en terugblik in Ketnet King Size.
Bekende Vlamingen als wrapper: zondag 18 tot vrijdag 23 december, dagelijks op Ketnet.
Het Ketnet for Life Lied: vanaf vrijdag 16 december om 18.00 uur op Ketnet Live in het glazen huis in Gent op dinsdag 20 december om 16.45 uur.

DOSSIER: Music for Life 2011

volledig dossier
musicforlife

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers