Red Pepper niet te koop... tenzij je veel geld op tafel legt

donderdag 13 november 2008

Al een tijdje doen geruchten de ronde dat de Red Pepper te koop staat. De Red Pepper is het restaurant van Pieter en Ghislaine, het beruchtste koppel uit de eerste reeks van 'Mijn Restaurant!'. Ook de prijs voor het restaurant is bekend: een slordige 350.000 euro. Maar nergens is een bordje 'te koop' te zien aan het restaurant in Oostende.

V


olgens Pieter Leys, de mannelijke helft van het koppel, is het gerucht volledig uit zijn context gehaald: 'Na het televisieprogramma waren verschillende kandidaten geÔnteresseerd om de Red Pepper over te nemen. Uit interesse hebben we informatie gevraagd aan een immobiliŽnkantoor, dat met de prijs van 350.000 euro op de proppen kwam. Als iemand zoveel geld wil neertellen, valt er te praten, want eigenlijk is alles te koop'.

Het koppel denkt er trouwens totaal niet aan om te stoppen met het restaurant, want het draait naar eigen zeggen heel goed. Ook hun net opgerichte evenementenbureau zou een schot in de roos zijn. Ze krijgen hiervoor, nog volgens Pieter Leyts, heel wat bedrijven over de vloer.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. ZoŽ leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers