Red Pepper niet te koop... tenzij je veel geld op tafel legt

donderdag 13 november 2008

Al een tijdje doen geruchten de ronde dat de Red Pepper te koop staat. De Red Pepper is het restaurant van Pieter en Ghislaine, het beruchtste koppel uit de eerste reeks van 'Mijn Restaurant!'. Ook de prijs voor het restaurant is bekend: een slordige 350.000 euro. Maar nergens is een bordje 'te koop' te zien aan het restaurant in Oostende.

V


olgens Pieter Leys, de mannelijke helft van het koppel, is het gerucht volledig uit zijn context gehaald: 'Na het televisieprogramma waren verschillende kandidaten geïnteresseerd om de Red Pepper over te nemen. Uit interesse hebben we informatie gevraagd aan een immobiliënkantoor, dat met de prijs van 350.000 euro op de proppen kwam. Als iemand zoveel geld wil neertellen, valt er te praten, want eigenlijk is alles te koop'.

Het koppel denkt er trouwens totaal niet aan om te stoppen met het restaurant, want het draait naar eigen zeggen heel goed. Ook hun net opgerichte evenementenbureau zou een schot in de roos zijn. Ze krijgen hiervoor, nog volgens Pieter Leyts, heel wat bedrijven over de vloer.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Mijn Restaurant

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers