Problemen leiden tot tijdelijke sluiting restaurant Dell'Anno

zondag 27 september 2009

Pech voor Claudio en GaŽlle, de winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Door nieuwe problemen met de bouwvergunning ťn het personeel moet het jonge koppel zijn restaurant tijdelijk sluiten. Mensen die gereserveerd hadden stond de voorbije dagen voor een gesloten deur.

Net

als vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' heeft een deel van het personeel zijn ontslag ingediend. Daarbij komt nog eens dat de verbouwingen van restaurant Dell'Anno zijn stilgelegd omdat de bouwvergunning (opnieuw) niet in orde was.

Claudio en GaŽlle zagen geen andere oplossing dan hun restaurant te sluiten tot 14 oktober. Door overmacht lukte het hen ook niet om alle reservaties tijdig af te bellen. Hierdoor stonden vrijdag heel wat (boze) klanten voor een gesloten deur. Hoe restaurant Dell'Anno zo snel mogelijk alle perikelen hoopt op te lossen, is niet bekend.

Bron: HLN
Herbekijk 'Mijn Restaurant!' hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers