Problemen leiden tot tijdelijke sluiting restaurant Dell'Anno

zondag 27 september 2009

Pech voor Claudio en Galle, de winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Door nieuwe problemen met de bouwvergunning n het personeel moet het jonge koppel zijn restaurant tijdelijk sluiten. Mensen die gereserveerd hadden stond de voorbije dagen voor een gesloten deur.

Net

als vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' heeft een deel van het personeel zijn ontslag ingediend. Daarbij komt nog eens dat de verbouwingen van restaurant Dell'Anno zijn stilgelegd omdat de bouwvergunning (opnieuw) niet in orde was.

Claudio en Galle zagen geen andere oplossing dan hun restaurant te sluiten tot 14 oktober. Door overmacht lukte het hen ook niet om alle reservaties tijdig af te bellen. Hierdoor stonden vrijdag heel wat (boze) klanten voor een gesloten deur. Hoe restaurant Dell'Anno zo snel mogelijk alle perikelen hoopt op te lossen, is niet bekend.

Bron: HLN
Herbekijk 'Mijn Restaurant!' hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers