Problemen leiden tot tijdelijke sluiting restaurant Dell'Anno

zondag 27 september 2009

Pech voor Claudio en GaŽlle, de winnaars van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Door nieuwe problemen met de bouwvergunning ťn het personeel moet het jonge koppel zijn restaurant tijdelijk sluiten. Mensen die gereserveerd hadden stond de voorbije dagen voor een gesloten deur.

Net

als vlak voor de finale van 'Mijn Restaurant!' heeft een deel van het personeel zijn ontslag ingediend. Daarbij komt nog eens dat de verbouwingen van restaurant Dell'Anno zijn stilgelegd omdat de bouwvergunning (opnieuw) niet in orde was.

Claudio en GaŽlle zagen geen andere oplossing dan hun restaurant te sluiten tot 14 oktober. Door overmacht lukte het hen ook niet om alle reservaties tijdig af te bellen. Hierdoor stonden vrijdag heel wat (boze) klanten voor een gesloten deur. Hoe restaurant Dell'Anno zo snel mogelijk alle perikelen hoopt op te lossen, is niet bekend.

Bron: HLN
Herbekijk 'Mijn Restaurant!' hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers