Primeur in ochtendshow op Joe: Kürt Rogiers gaat strijd aan in 'Beat VTM' - VIDEO

maandag 12 augustus 2019
Foto: Joe - © DPG Media 2019

De eerste ochtendshow van Sven Ornelis en Kürt Rogiers op Joe na hun zomerstop startte vanochtend met een primeur van formaat.

Het nieuws kwam van Kürt zelf, die live op de radio bekendmaakte dat hij dit najaar ten strijde trekt in het gloednieuwe programma 'Beat VTM'. Daarin dagen 8 onbekende Vlamingen evenveel VTM-gezichten uit om in 100 dagen tijd een totaal onbekende discipline aan te leren.


Kürt zal in 'Beat VTM' dus mee de eer van de zender verdedigen, samen met kleppers Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Hun 4 andere teamgenoten blijven nog heel even geheim. Met Kürt krijgt het VTM-team een extra injectie wilskracht en doorzettingsvermogen, want winnen is voor hem de enige optie. 'Dat ik zeer nerveus ben om te weten te komen wat mijn uitdaging wordt, want die zal mijn komend half jaar bepalen', klinkt het. 'Ik ben zeer competitief, dus zal me absoluut niet snel gewonnen geven. En ik hoop dat mijn uitdaging heel 'outside the box' is, iets waar ik écht niks van kan.'

Kürt kan de benen al maar beter insmeren, want de aftrap van 'Beat VTM' wordt in september gegeven met de grote kick-offaflevering. Tegen wie zal hij het duel aangaan en met welke discipline?


DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Venetië, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben beïnvloed. In Albanië wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azië. In Cappadocië verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op Eén.

Dossiers