Primeur in '30 jaar VTM': Christoff brengt uniek duet met Stan Van Samang

vrijdag 1 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Een dubbele primeur vanavond in de verjaardagsshow '30 jaar VTM'. Daarin zal zanger Christoff namelijk voor de allereerste keer samen met Stan Van Samang op het podium staan. Dat maakte Christoff zelf bekend in de ochtendshow van Qmusic.

Ze brengen samen Een Ster, de song van Christoff die door Stan in een nieuw jasje werd gestoken in Liefde voor Muziek en een gigantische hit werd. Voor Christoff is het ook het allereerste optreden sinds zijn hartoperatie enkele weken geleden. De twee staan bovendien niet alleen op het podium. Ook Silvy De Bie, Lady Linn, Kris Wauters, Dana Winner en Johannes Genard van School is Cool - allemaal deelnemers uit de voorbije seizoenen van 'Liefde voor Muziek' - zijn van de partij voor een uniek optreden.


'30 jaar VTM', vrijdagavond om 20.40 uur bij VTM.DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers