PRIMEUR: Bart is 'Big Brother' beu! Nomineer mij!

woensdag 26 april 2006

Het zijn geen echte wittebroodsweken voor de pasgehuwde Bart. Sinds het vertrek van zijn vrouw Nathalie zit hij in een dipje en wil hij zelfs vertrekken. Bart is nog altijd teleurgesteld in de reactie van zijn familie. Het gemis van Nathalie en het gebrek aan 'fun' in het huis doen de absolute favoriet twijfelen aan zijn verblijf.

B


art zit overduidelijk in een dipje. Het lijkt wel of het huwelijk alle spanning uit zijn deelname aan 'Big Brother' heeft weggenomen. Hij zegt wel uit te kijken naar de finale, maar aan de andere kant is hij nu ook al enorm dankbaar. Zijn verblijf in het beroemste huis van Vlaanderen heeft hem buiten een trouwboek ook al goede vrienden en veel mooie momenten opgeleverd.

Hij betreurt het gebrek aan actie en plezier. Er blijven ondertussen nog maar 7 bewoners over. Bart smeekt 'Big Brother' dan ook om een 'leuke' opdracht waar ze allemaal aan kunnen meewerken. Het antwoord van 'Big Brother' is duidelijk: 'Kun je zelf niet voor wat plezier zorgen?'.

Bart heeft zijn medebewoners dan ook opgeroepen om hem donderdagmiddag te nomineren. Een schreeuw om aandacht of wil hij ook echt naar huis? De bewoners reageerden alvast negatief op zijn oproep. Bart verklaarde dat ook dat wel fijn is om te weten. Het doet goed om te weten dat je goed in de groep ligt, aldus een emotionele Bart.

De traantjes kwamen pas echt los wanneer 'Big Brother' vroeg wat de echte reden is van zijn dipje. Naast het gemis van Nathalie vindt Bart de reactie van zijn moeder zeer spijtig. Zijn moeder en zijn dochter zijn de twee belangrijkste personen in zijn leven. Dat net zij niet aanwezig waren op zijn huwelijk, raakt hem zeer diep in het hart. Blijkbaar had zijn moeder wel een verjaardagskaart bezorgd aan 'Big Brother', maar stond er teveel informatie in die kaart zodat Bart ze nooit te zien kreeg. De spreekwoordelijke druppel is de afwezigheid op het huwelijk. Hij betreurt ook dat er niet eens een kaartje met gelukwensen kwam. 'Mijn moeder is toch een volwassene vrouw', aldus Bart. Hij zegt zelf dat hij het ook niet altijd eens is met beslissingen van vrienden of familieleden, maar dan doe je toch de moeite om hen te feliciteren...

Na 'Big Brother' zal hij ruim de tijd nemen om zijn beslissing uit te leggen aan zijn dochter. 'Zij zal nooit op de tweede plaats komen in mijn leven!'.

Bart zegt wel blij te zijn met zijn titel van 'Big Boss'. Het helpt hem om zijn verdriet te verwerken. De afzondering en het luxeleven in de loft doen hem wel even goed. Ook na de exit van Nathalie verbleef Bart een week in de loft.

Nu blijkt dat niet veel bewoners ingaan op zijn vraag om hem te nomineren hoopt Bart dat hij zich zal herpakken. Zelf vertrekken doet hij niet. 'Dat ligt niet in mijn karakter', verklaart Bart aan 'Big Brother'.

Al het 'Big Brother'-nieuws in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor 'TV-Visie extra' via dit invulformulier !Een aanrader!

Bron: BB-stream Belgacom TV

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers