Poll: 'Steracteur Sterartiest': exit Daisy of Kobe?

maandag 10 december 2007

Kijkers van Eén kunnen sinds kort weer hun vingers aflikken bij een nieuwe lading steracteurs die een poging doen om dé sterartiest van 2007 te worden. Enkele acteurs zijn al gesneuveld. Wie moet er vrijdag vertrekken? Ketnet-gezicht Kobe Van Herwegen of 'Thuis'-actrice Daisy Thys?

T


v-Visie wil nu al graag weten wie de grootste kanshebber is om vrijdag te vertrekken. Wie maakt volgens jou geen kans om het tweede seizoen van 'Steracteur Steratiest' te winnen?  Surf nu naar onze poll en geef aan wie moet vertrekken.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers