Philippe Geubels moet tranen verbijten in Nederlandse talkshow

dinsdag 22 oktober 2019
Foto: Eén - © VRT 2018

Philippe Geubels moest maandag in de Nederlandse praatprogramma 'Beau' zijn tranen verbijten. Geubels vertelde in de talkshow over zijn programma 'Taboe' dat nu ook genomineerd is voor een Emmy Award.

De comedian haalde aan dat het vaak zwaar was achter de schermen. Vooral toen de terminaal zieke Mireille te spraken kwam, vocht hij tegen de tranen.


Geubels legde aan het Nederlandse publiek de werking van 'Taboe' uit. Zo vertelde hij dat hij eerst een week op vakantie ging met de mensen om hen te leren kennen en te luisteren naar wat zij wel of niet grappig vinden. 'Dat was emotioneel zwaar. Je gaat met die mensen op vakantie, je wordt na één dag vrienden', aldus Geubels.

Toen het verhaal van de ongeneeslijk zieke Mireille ter sprake kwam, kon hij de tranen moeilijk verbijten. Geubels gaf toe dat de uitzending met Mireille emotioneel erg zwaar was. 'Ik ben gecrasht na die week. Je zit een week samen met fantastische mensen van wie je weet dat die gaan sterven. Dat is moeilijk. Mireille is ondertussen ook gestorven. Ik heb nog een aantal keer contact gehad met haar. Ik ben toen gecrasht in de crèche. Ik ging mijn dochter halen en ben daar gecrasht. De dames in die crèche keken een beetje vreemd op. Het erg was emotioneel, maar tegelijk was het ook comedy', vertelde hij.

Geubels werkt momenteel aan een tweede seizoen van 'Taboe' dat in het najaar van 2020 op antenne komt.

Bron: ad.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers