Paul Jambers weet niks van terugkeer op vtm

vrijdag 23 januari 2009

Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van vtm zendt de commerciŽle zender vanaf 2 februari elke werkdag een oude aflevering uit van het reportagemagazine 'Jambers'. Opmerkelijk feit: Paul Jambers zelf is er nog niet van op de hoogte gebracht.

V


olgens vtm-woordvoerder Mark Vanlombeek was vtm eerst van plan een ander programma uit te zenden, doch het duurde te lang om de rechten vrij te krijgen. Daarom heeft de zender snel beslist om 'Jambers' uit te zenden. 'We gaan Paul zeker nog bellen, hij zal inbreng hebben in de keuze van de afleveringen, ook al zullen we het waarschijnlijk niet over alles eens zijn', aldus Vanlombeek.

Paul Jambers reageerde verrast. 'Ik weet van niks.Vreemd dat ze mij niet gebeld hebben. Moet ik nu blij zijn? Omdat ik een boek over mijn carriŤre aan het schrijven ben, heb ik enkele afleveringen terug bekeken. Ik vind dat niet alle afleveringen even goed geslaagd zijn en hoop dat vtm alleen de beste zal uitzenden'.

Bron: Het Nieuwsblad

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers