Paul Jambers weet niks van terugkeer op vtm

vrijdag 23 januari 2009

Naar aanleiding van de twintigste verjaardag van vtm zendt de commerciŽle zender vanaf 2 februari elke werkdag een oude aflevering uit van het reportagemagazine 'Jambers'. Opmerkelijk feit: Paul Jambers zelf is er nog niet van op de hoogte gebracht.

V


olgens vtm-woordvoerder Mark Vanlombeek was vtm eerst van plan een ander programma uit te zenden, doch het duurde te lang om de rechten vrij te krijgen. Daarom heeft de zender snel beslist om 'Jambers' uit te zenden. 'We gaan Paul zeker nog bellen, hij zal inbreng hebben in de keuze van de afleveringen, ook al zullen we het waarschijnlijk niet over alles eens zijn', aldus Vanlombeek.

Paul Jambers reageerde verrast. 'Ik weet van niks.Vreemd dat ze mij niet gebeld hebben. Moet ik nu blij zijn? Omdat ik een boek over mijn carriŤre aan het schrijven ben, heb ik enkele afleveringen terug bekeken. Ik vind dat niet alle afleveringen even goed geslaagd zijn en hoop dat vtm alleen de beste zal uitzenden'.

Bron: Het Nieuwsblad

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: 20 jaar vtm

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Mij Overkomt Het Niet' (foto: Eén - © VRT 2019)

De scouts van Izegem zijn op kamp aan het meer van BŁtgenbach, wanneer plots de 15-jarige Sebastiaan verdwijnt. Terwijl de Cel Vermiste Personen op zoek gaat naar de jongen, beginnen zijn ouders aan een lange terugrit uit Spanje. Voor de leiding is het bang afwachten: vinden ze Sebastiaan terug, en hoe zullen zijn ouders reageren?

'Mij Overkomt Het Niet', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers