Pascale Naessens en Lien Degol dit najaar nieuw bij Vitaya

donderdag 18 augustus 2011

Vitaya heeft haar identiteit teruggevonden en het werkt. Sinds het begin van dit jaar is Vitaya de grootste vrouwenzender van Vlaanderen. Bij Vitaya is er voor het najaar heel bewust opnieuw gekozen voor wat Vitaya zo uniek maakt en dat is 'lifestyle'. Koken, wonen, fashion & beauty en gezondheid zijn de belangrijkste thema's die thuishoren op een lifestylezender. Deze thema's hebben allemaal hun vaste plaats in het schema gekregen net zoals ze ook hun eigen specialistes hebben. Het is dan ook met grote trots dat we kunnen aankondigen dat dit najaar Pascale Naessens puur gaat koken op Vitaya en dat Lien Degol zorgt voor de beste make-over.

Met de juiste kleding, zie je er altijd beter uit. Daarom ook dat Vitaya dit najaar een volledig nieuwe look & feel krijgt. In november is Vitaya 1 jaar bij de VMMA. 'Wij koesteren Vitaya heel erg en zijn enorm dankbaar dat onze kijkers Vitaya afgelopen voorjaar zo omarmd hebben', aldus de VMMa.

' Mijn Pure Keuken' met Pascale Naessens
Lekkere en gezonde voeding is al jaren het stokpaardje van Pascale Naessens. In 'Mijn Pure Keuken' helpt zij elke week één gastheer of gastvrouw bij de organisatie van een etentje. Van een verjaardagsfeest tot een gezellig diner met z’n twee, Pascale zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

'Mijn Pure Keuken' is geen typisch kookprogramma. Het is veeleer een culinair lifestyleprogramma waarin de mensen en de beleving centraal staan. Pascale vertrekt vanuit één bepaalde oproep en coacht de gastheer of gastvrouw doorheen het hele proces tot een geslaagde avond. Niet alleen het koken zelf, maar ook de sfeer die bij het etentje hoort, is belangrijk. Natuurlijk is gezondheid nooit ver weg.

'Mijn Pure Keuken' legt een nieuwe manier van koken bloot die de aanzet is voor een leven lang gezond genieten.

'In Stijl met Lien' (werktitel) 
Dat Lien Degol gepassioneerd is door fashion, styling en make-over avonturen hoeft geen betoog. Door de jaren heen heeft ze zich in Vlaanderen ontpopt tot de enkelvoudige versie van Trinny en Susannah en gaf ze tal van kijkers een verfrissende modedouche. In het nieuwe lifestylemagazine 'In Stijl met Lien (werktitel) brengt Lien Degol mode en fashion op haar eigenzinnige en eerlijke manier dichter bij de mensen. Het magazine focust op nieuwe trends, hippe hotspots, modereportages, fashion shows en indrukwekkende restylings.

Styliste Lien wendt haar ervaring en expertise aan om een kijker te verrassen met een copy-look van haar/zijn grote voorbeeld en dompelt kijkend Vlaanderen onder in hedendaagse modereportages en interessante stylingrubrieken.

Ook nieuw bij Vitaya: Debbie Travis is terug!
Interieurexperte en creatieve duizendpoot Debbie Travis is dit najaar helemaal terug van weggeweest. In het nieuwe seizoen van 'All for one with Debbie Travis' rekent de Debbie op de hele gemeenschap voor de verbouwing van een huis. In 'Dokter in Afrika' volgt Vitaya twintig vrijwillige medische hulpverleners die zich inzetten in Afrika.


Vrouwenfilms, klassiekers en waargebeurde verhalen
Wie van film houdt, zit dit najaar goed bij Vitaya. Naast de dagelijkse namiddagfilm, kunnen kijkers drie maal per week genieten van de mooiste vrouwenfilms en de beste klassiekers en premières. Op dinsdag komen de recente bioscoopfilms aan bod, terwijl donderdag garant staat voor meeslepende, waargebeurde verhalen.

In het weekend kleuren de grootste filmklassiekers de zaterdagavond in. Ook in het najaar van 2011 brengt Vitaya heel wat filmpremières op de buis. Op de affiche staan onder meer ‘Margot at the Wedding’, ‘The Other Boleyn Girl’, ‘Reservation Road’ en ‘The Edge of Love’.


DOSSIER: Najaar 2011: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Vitaya

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The White Lotus 2' (Streamz)

Wanneer Tanya een uitnodiging krijgt van de expat Quentin, brengt Portia de dag door met zijn verleidelijke neef. Na terugkeer van haar reis met Daphne wordt een opgeluchte Harper verrast door een bewijsstuk van Ethans avondje uit.

'The White Lotus ', om 20.35 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 15:10
    The Tower
    07:55
    Journaallus
  • 13:30
    Ketnet Junior
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 15:20
    Molang
    05:00
    Geen uitzending
  • 15:20
    The Good Doctor
    05:30
    Geen uitzending
  • 15:05
    GPs: Behind Closed Doors
    03:10
    Geen uitzending
  • 15:00
    Sea Of Suspicion
    09:00
    Geen uitzending
  • 14:55
    All New Traffic Cops
    08:55
    Geen uitzending
  • 15:20
    Baywatch
    02:10
    JAG
  • 14:55
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 15:20
    Two and a Half Men
    04:50
    Geen uitzending
  • 15:20
    Cold Case
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:30
    Listing Impossible
    02:20
    Backroad Truckers
  • 14:30
    Interior Design Masters
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:45
    Snapped
    05:00
    Geen uitzending
  • 14:00
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 15:16
    Hallo Roger
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 14:55
    De Sterrenkaart
    02:10
    De Wereldkeuken
  • 14:55
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 15:00
    Father Brown
    02:35
    Vienna Blood
  • 15:00
    NOS Journaal
    02:02
    EenVandaag
  • 14:54
    Rail Away
    08:00
    Vroege Vogels
  • 15:11
    BarnKidz
    02:51
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal