Otto-Jan Ham en Christophe Haddad in Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up'

dinsdag 4 oktober 2016

De complete line-up van Comedy Central's 'Celebrity Stand-Up' is bekend! Twaalf bekende Vlamingen en Nederlanders gaan de stand-up uitdaging aan.

Het zijn: presentator en DJ Otto-Jan Ham, acteur Christophe Haddad en uit Nederland oud-voetballer Glenn Helder, zangeres Roxeanne Hazes, 3FM DJ Annemieke Schollaardt, Nickelodeon presentatrice en musicalster Anouk Maas, presentatrice Patty Brard, acteur Ferry Doedens, ex-politicus Tofik Dibi, actrice Jelka van Houten, DJ Tony Star en presentator Frank Evenblij.


Met vlijmscherpe humor, persoonlijke anekdotes en een gezonde dosis zelfspot staan zij op het 'Celebrity Stand-Up' podium. Celebrity Stand-Up, gepresenteerd door comedian Martijn Koning, is vanaf 13 oktober iedere donderdag te zien om 22.00 uur op Viacom zender Comedy Central.

Over 'Celebrity Stand-Up'
In 'Celebrity Stand-Up' staan niet de doorgewinterde stand-up comedians op het podium, maar twaalf bekende Nederlanders en Vlamingen. Niet iedereen kan stand-uppen, het is een vak apart, maar deze celebrities durven de uitdaging aan te gaan. Ze krijgen hulp van de schrijvers van Mark Ruttes Correspondents' Dinner om een weergaloze performance neer te gaan zetten voor een live publiek.

'Celebrity Stand-Up' is de nieuwste lokale productie van de Viacom zender Comedy Central en wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers