Opnieuw topfavoriet gewipt door Eva Brems

maandag 27 december 2010

Het gaat vooruit! Groen!-politica blijft scoren in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Na Bent Van Looy, Ben Crabbé en Freek Braeckman is nu ook de bijna 'Slimste Mens' Marc Reynebeau naar huis gespeeld door Eva Brems.

Nochtans zag het er lange tijd slecht uit voor Bart Peeters. Hij kon pas met de laatste vragen zijn achterstand goed maken en mag zich opnieuwe 'Slimste Mens' voor één dag noemen. Met slechts enkele seconden minder moest Marc Reynebeau het gevreesde finalespel spelen tegen verliezer Eva Brems.


Met een portie geluk in de vragen en haar overwonnen angst om tactisch te spelen, zorgde ervoor dat Brems topfavoriet Reynebeau naar huis speelde.

Dinsdagavond mag opnieuw een journaliste het proberen. Dan spelen Eva Brems en Bart Peeters tegen VRT-journaliste Ann De Bie.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers