Opnieuw topfavoriet gewipt door Eva Brems

maandag 27 december 2010

Het gaat vooruit! Groen!-politica blijft scoren in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Na Bent Van Looy, Ben Crabbé en Freek Braeckman is nu ook de bijna 'Slimste Mens' Marc Reynebeau naar huis gespeeld door Eva Brems.

Nochtans zag het er lange tijd slecht uit voor Bart Peeters. Hij kon pas met de laatste vragen zijn achterstand goed maken en mag zich opnieuwe 'Slimste Mens' voor één dag noemen. Met slechts enkele seconden minder moest Marc Reynebeau het gevreesde finalespel spelen tegen verliezer Eva Brems.


Met een portie geluk in de vragen en haar overwonnen angst om tactisch te spelen, zorgde ervoor dat Brems topfavoriet Reynebeau naar huis speelde.

Dinsdagavond mag opnieuw een journaliste het proberen. Dan spelen Eva Brems en Bart Peeters tegen VRT-journaliste Ann De Bie.

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: De Allerslimste Mens Ter Wereld (2010-2011)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Harvard-student Mark Zuckerberg is net gedumpt door zijn vriendin Erica. Terug in het studentenhuis begint hij meteen aan een heuse wraakactie. Samen met zijn beste vriend Eduardo Saverin schrijft hij in één nacht de code voor 'Facemash', een website waar gebruikers uit twee willekeurige studentes kunnen kiezen wie de aantrekkelijkste is. De site is zo populair bij de studenten dat de servers op de campus crashen. Zuckerberg wordt geschorst, maar de tweelingbroers Winklevoss, leden van een prestigieuze studentenclub, zoeken hem op om zijn revolutionaire idee uit te werken.

'The Social Network', film uit 2010 met oa. Justin Timberlake en Andrew Garfield, om 20.35 uur op Q2.

Dossiers