Ook vtm komt nu met programmaschema

woensdag 20 augustus 2008

Vtm is moeilijk uit de zomerslaap te krijgen. Niet alleen duurde het een tijdje voor we het nieuwe programmaschema te zien kregen, ook loopt de zomerprogrammatie nog een tijdje door in september. Zo blijven de herhalingen van 'De Zware Voet', 'De Mug' en 'De Kotmadam' present.

D


e sterkst bekeken televisieavond, de maandag, is wel al volledig nieuw op vtm. Met natuurlijk de terugkeer van 'Sketch Up' en 'Familie' en daarna een nieuwe reeks van 'Boer Zkt. Vrouw' en 'Zone Stad'.

Op dinsdagavond blijft 'De Zware Voet' paraat na 'Familie' en het nieuwe 'Chef In Nood' vervangt het geflopte zomerse 'Chef Vs. Vlaanderen'. Ook 'Telefacts Zomer' blijft in september doorlopen, elke dinsdag en donderdag rond 22.15 uur.

Op woensdag is er na de Vandenbossches een nieuwe reeks van 'De Nieuwe Mama' en 'Tien Om Te Zien' blijft uitbollen tot halfweg september om 21.50 uur. Ook 'Satisfaction' blijft op zijn plaatsje zitten.

Donderdag is er de nieuwe en gevreesde reeks van 'Celebrity Shock', gevolgd door 'Telefacts Zomer'. En zowel vrijdagavond, zaterdagavond als zondagavond staan er films gepland. Het is duidelijk, vtm gaat niet voluit in september. Ideaal dus om En opnieuw het marktleiderschap te gunnen.

Er zijn trouwens ook een aantal wijzigingen in de dagprogrammatie: zo komt 'Woordzoeker' terug van nooit weggeweest om 11.15 uur en zijn er herhalingen van 'Gooische Vrouwen' om 16.00 uur, na de teleshop. Ook Piet komt 's middags en 's avonds terug met zijn 'Perfecte Keuken' en 'Jake In Progress' vervangt de middagherhalingen van 'De Zwarte Doos'.

Bron: VMMtv

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers