Ook Ruth Beeckmans wordt VTM-omroepster

dinsdag 29 januari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Binnenkort is ze bij VTM te zien in de nieuwe dramareeks 'Studio Tarara', maar vanavond laat Ruth Beeckmans zich van een heel andere kant zien.

Ze neemt namelijk de fakkel over van Nathalie Meskens en debuteert als omroepster. Speciaal voor de 30ste verjaardag van VTM deze week, valt Ruth vanavond de Vlaamse huiskamers binnen om de programma's aan elkaar te praten. Dat doet ze een eerste keer vlak voor het 'VTM NIEUWS' van 19.00 uur en ook tijdens de avondprogramma's tovert Ruth wat extra gezelligheid op het scherm.


Wie woensdag de plek van Ruth inneemt blijft nog even geheim, al wordt het wel uitkijken naar de eerste mannelijke omroeper van VTM.


Lees ook:
Nathalie Meskens voor een dag omroepster bij VTM

DOSSIER: 30 jaar VTM

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers