Ook Goedele Liekens en Regi in 'De Slimste Mens'

dinsdag 18 november 2008

Steeds meer namen lekken uit voor het nieuwe seizoen van de populaire En-quiz 'De Slimste Mens ter Wereld'. Blijkbaar heeft Erik Van Looy zijn overtuigingskracht meer dan ooit gebruikt. Na Koen Wauters en 'Terzake'-gezicht Lieven Verstraete zullen nu ook Goedele Liekens en Regi Pinxten de uitdaging aangaan.

Het

volledige lijstje wordt later op de dag bekend gemaakt, maar met de nu al 'gelekte' namen lijkt het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens' opnieuw veelbelovend.

Goedele, Regi en Koen treden vanaf 8 december in het strijdperk op En.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: De Slimste Mens ter Wereld (2008-2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig genfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers