Ook cast nog niet op de hoogte van nieuwe baasje Samson

vrijdag 6 december 2019
Foto: © Studio 100 2019

Dat Gert Verhulst na bijna 30 jaar afscheid neemt van Samson wisten we al. Maar wie de opvolger van Gert wordt, is nog niet bekend. Studio 100 wil daar voorlopig niets over lossen.

Koen Crucke bekende in Het Laatste Nieuws dat zelfs de cast van 'Samson & Gert' nog niet op de hoogte is van de opvolger. 'De codenaam op de set is Jefke', vertelde hij aan Q-music-duo Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe.


Koen Crucke, Alberto in de serie, vertelde wel dat het nieuwe baasje van Samson op 21 december onthuld zal worden, tijdens de eerste voorstelling van de afscheidstournee. 'Het moest er eens van komen, dat het de laatste keer zou zijn. We gaan de liedjes zingen die iedereen kent, het wordt schitterend.' Hij voegt hieraan toe dat het ongetwijfeld een emotioneel afscheid zal zijn. 'Zeker bij het liedje ‘Zwaai Zwaai’, zal het voor ons moeilijk worden.'

Hoewel de volledige cast ermee stopt, is er ook een lichtpuntje in de duisternis. Er is een nieuw baasje voor Samson op komst. Wie dat baasje is, weet Koen niet. Voorlopig wordt deze persoon in het script omschreven als 'Jefke'. Maar niet alleen voor Koen is het nieuwe baasje van Samson een mysterie, ook de andere castleden zijn niet op de hoogte. 'We hebben het al aan Gert gevraagd, maar hij zegt dat het voor ons ook een verrassing moet blijven. Dus ja, op 21 december  gaan we hem zien.'

De repetities voor de afscheidsshow van Samson & Gert gaan volgende week van start in het Studio 100 Pop-Up Theater te Puurs.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uefa Europa League' (foto: RTL 7 - © RTL 2019)

Het Europees voetbal is terug! Canvas zendt live de wedstrijd tussen Inter en Getafe uit in het kader van de Uefa Europa League. Live verslag en dus genieten voor de vele voetbalfans die afgelopen tijd noodgedwongen op hun honger zaten!

'Uefa Europa League: Inter-Getafe', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers