Ontdek hier de nieuwe begintune van 'Familie'

maandag 21 oktober 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Vanaf 4 november starten de afleveringen van 'Familie' met een nagelnieuwe generiek. Die werd ingezongen door Niels Destadsbader en is van de hand van Niels & Wiels.

Ondertussen is bekend hoe de nieuwe generiek zal klinken. Het nummer is immers integraal terug te vinden op het kersverse album van Niels: Boven De Wolken. De beginsong kreeg de titel Als We Samen Zijn en is hier in absolute primeur te beluisteren. De opnames voor de generiek zijn intussen achter de rug. Hoe het totaalplaatje er zal uitzien, blijft nog even een goed bewaard geheim.


Beluister de begingeneriek hier:


'Familie', elke weekdag om 20.00 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers