Nog anderhalve dag kan je stemmen

zaterdag 27 januari 2007

Het wordt nu cht spannend. Nog tot en met zondag 28 januari om 12.00 uur kan je stemmen voor jouw favoriete televisieprogramma's van 2006. Nadien is het onherroepelijk afgelopen met stemmen en is de winnaar gekend. Tot dan blijft alles mogelijk...

Heb

jij ook zo genoten van televisiejaar 2006? Bleef je graag thuis voor de meest uiteenlopende programma's? En heb je een uitgesproken mening over wat goed is en wat niet? Dan moet je zeker meestemmen en je stem laten horen. De 'TV-Visie Trofee 2006' is namelijk een heuse publieksprijs. En jij kiest mee!

Nog geen keuze kunnen maken? Of ben jij zo'n echte lijstjesfreak en zie je graag nog eens alles mooi opgesomd? Dan kan je alvast hieronder je keuze maken in de lijst van geselecteerde kanshebbers voor d 'TV-Visie Trofee 2006'. Kies dus nu nog jouw favorieten. Voor je't weet is het definitief te laat...

En vergeet ook niet om een keuze te maken uit de geselecteerden van onze 'kleine lijst'. Dat zijn de programma's die nt uit de boot vielen, maar evengoed een eervolle vermelding krijgen voor hun verdiensten tijdens het afgelopen televisiejaar 2006. Gewoon via deze weg een  van de geselecteerden doormailen, is het enige wat je hoeft te doen!

De 15 finalisten
stem hier

1. Eurosong 2006 - En
2. Witse - En
3. FC De Kampioenen - En
4. De Parelvissers - En
5. Flikken - En
6. Sterren Op De Dansvloer - VTM
7. De slimste mens ter wereld - En
8. De Pappenheimers - En
9. Steracteur Sterartiest - En
10. Thuis - En
11. Familie - VTM
12. Dancing On Ice - VTM
13. Het Nieuws - VTM
14. Aspe - VTM
15. Big Brother LIVE - KANAALTWEE

De 'kleine' lijst: klassement voor de eer
stem hier

- Beste Vrienden '(En)
- Toast Kannibaal (VTM)
- Beauty & de nerd (VTM)
- Wie Wordt De Man Van Wendy? (VTM)
- Terug naar Siberi (En)

DOSSIER: TV-Visie Trofee 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op En.

Dossiers