Nieuwe rubrieken in 'Iedereen Beroemd' op En - VIDEO

zondag 30 augustus 2015

Vanaf maandag 31 augustus start het nieuwe seizoen van Iedereen beroemd op En, met onder meer de gloednieuwe rubrieken De winkelkarquiz en Mijn straat.

Elke week installeert het team van 'Iedereen Beroemd' zich in een verschillende supermarkt. Kandidaten krijgen drie quizvragen waarbij bij elk goed antwoord winkeltijd te winnen valt. Met de gewonnen seconden mogen de kandidaten rondrijden en hun kar naar hartelust vullen.


Slaagt de kandidaat erin om binnen de tijd over de finish te rijden, dan gaat hij of zij met de volledige inhoud naar huis! Raakt de kandidaat niet binnen de tijd over de finish, dan kan hij of zij uit de kar een troostprijs kiezen.


Mijn straat
'Iedereen Beroemd'-reporter Lidewij kom tot de conclusie dat ze al een jaar in dezelfde Brusselse straat woont en er amper iemand kent. Ze besluit actie te ondernemen. In het nieuwe seizoen van 'Iedereen Beroemd' brengt ze wekelijks haar straat in kaart en gaat ze alle huizen af om haar buren te leren kennen. Zo sprokkelt ze de meest uiteenlopende verhalen bij elkaar.


'Iedereen Beroemd', vanaf 31 augustus van maandag tot en met vrijdag om 19.40 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
iedereenberoemd

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op En.

Dossiers