Nieuwe komische reeks 'Fans' start op 7 september

maandag 4 augustus 2008

Fan zijn is fijn, maar kan verregaande gevolgen hebben. Dat zien we dit najaar in 'Fans', een komische reeks van en met Stany Crets en Peter Van den Begin. 'Fans' vertelt drie wonderlijke 'from zero to hero' verhalen met verrassende wendingen, hoog oplopende emoties en een bijzondere afloop.

D


e rode draad: de personages zijn extreme fans. Maar hun fangedrag gaat verder dan alleen maar handtekeningen verzamelen. De (dikke) broers Ringo en Elvis wonen in een caravan en doen er alles aan om hun gehandicapte mama Irma blij te maken. Dat vergt een specifieke aanpak, want mama Irma is 'fan van alleman'. De excentrieke plastische chirurg Dokter Lambert is fan van 'Thuis' en van Leah Thys in het bijzonder.

De steuntrekkers Luc en Koen zijn fan van hun buurman, bibliothecaris Yves Nuyens. En hoewel hun obsessie voor Luc bijna tot een persoonlijk drama leidt, worden zij
toch de helden van het verhaal.

'Fans' is de ultieme mix van satire, fictie en reality. Het leven zoals het net zo goed had kunnen zijn, en ontsporen.

'Fans' is er elke zondag vanaf 7 september 2008 om 20.25 uur.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers