Nieuwe kok van restaurant 'La Scène' failliet verklaard

dinsdag 21 april 2009

Slecht nieuws voor Ben en Dominique, de kandidaten van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Na de problemen met hun vorige chefs is er nu ook heel wat opschudding rond hun nieuwe kok, Steve Deconinck. De 26-jarige kok met een cv om u tegen te zeggen, is dan toch geen onbesproken blad. Vorige week werd hij door de Brugse handelsrechtbank failliet verklaard.

E


en kei in de keuken, maar een ramp op zakelijk gebied. Zo kan je de chef-kok van 'La Scène' het best omschrijven. Eind vorig jaar nam hij een traiteurszaak over in Ardooie, maar die werd dus vorige woensdag al failliet verklaard. Veel mensen die een feest bij hem geboekt hadden, zitten nu met de handen in het haar. Terwijl zij nu op zoek moeten naar een andere traiteur, krijgt Steve Deconinck veel lof in 'Mijn Restaurant!'. En daar kunnen de gedupeerden natuurlijk niet mee lachen.

Waar vorige week nog het vermoeden rees dat jurylid Peter Goossens restaurant La Scène geholpen had door hen een topkok aan de hand te doen, lijkt nu het tegendeel te gebeuren. Steve Deconinck zou als souschef in restaurant Hof Van Cleve ontslagen zijn door Peter Goossens. In een telefoongesprek met De Standaard wou Goossens niet meer uitleg geven: 'Er is van alles gebeurd, maar via de telefoon ga ik daar niets over zeggen'.

Het wordt nu afwachten of dit ook gevolgen zal hebben voor Ben en Dominique in 'Mijn Restaurant'.

Bron: De Standaard


Lees ook:
Opnieuw opschudding rond onwettig ontslag in 'Mijn Restaurant'
'Mijn Restaurant' gemist? Herbekijk hier!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

In Causton wordt uitgekeken naar de opening van een nieuwe brouwerij op de beruchte gronden van een vervloekte abdij. Maar wanneer een lijk wordt aangetroffen in een van de vaten, slaat de opwinding om in angst. Hoofdinspecteur Barnaby en brigadier Winter staan voor een raadsel: heeft dit iets te maken met het bier dat er gebrouwen wordt, of niet?

'Midsomer Murders', om 20.20 uur op Eén.

Dossiers