Nieuwe (grote) namen voor 'De Slimste Mens ter Wereld'

donderdag 8 augustus 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Achter de schermen van VIER zijn de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' volop bezig. En stilaan komen ook nieuwe namen van deelnemers naar buiten.

Erik Van Looy en zijn crew hebben zich dit jaar kosten noch moeite gespaard om enkele grote namen binnen te halen. Het zeventiende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' start midden oktober en daarbij zullen enkele verrassende namen aan de aftrap staan.


Raakte eerder al bekend dat met Jeroen van Koningsbrugge een nieuw jurylid zijn intrede deed, dan worden nu stilaan namen van kandidaten gelost. Niemand minder dan jurylid van 'De Slimste Mens ter Wereld' Philippe Geubels keert terug naar de oude stal. Niet om te jureren, maar wel als kandidaat. Geubels is intussen al enkele jaren exclusief aan Eén verbonden, maar mag voor de populaire quiz nog eens opdraven op VIER. Helemaal verdwenen was Geubels wel niet, want ook vorig jaar dook hij nu en dan nog op in de jurystoel.

Geubels krijgt alvast mooi gezelschap. Zo zal namelijk ook de Vlaamse souldiva Natalia deelnemen aan het nieuwe seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. En dat is nog niet alles. Want ook Eén-kok Jeroen Meus zal een gooi doen naar de mooiste eretitel van het Vlaamse tv-landschap. Hij krijgt alvast stevige concurrentie, want ook Bart Schols doet mee. Schols is anker van het actualiteitenprogramma 'De Afspraak' op Canvas.

Vorig jaar schopte Peter Van de Veire het 'voor minstens één jaar' tot 'Slimste Mens ter Wereld'.

Bron: Het Nieuwsblad - Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DSMTW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers