Nieuwe coach in 'The Voice'

woensdag 6 november 2019
Foto: Qmusic- © MEDIALAAN 2018

Niels Destadsbader maakt binnenkort zijn debuut als coach in 'The Voice van Vlaanderen' op VTM. Hij vervangt daarmee Bart Peeters, die het te druk heeft met de concerten ter gelegenheid van zijn zestigste verjaardag. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Momenteel is Niels Destadsbader nog te zien als jurylid in 'The Voice', maar in het volgende seizoen wordt hij dus coach. De opnames voor dat nieuwe seizoen vinden volgend jaar plaats, maar wanneer we het op VTM mogen verwachten, is nog niet bekend. Het is overigens niet de eerste wissel bij de populaire show; eerder al raakte bekend dat Tourist LeMC Alex Callier zal vervangen als coach. Callier bereidt zich namelijk met zijn band Hooverphonic voor op het Eurovisiesongfestival van 2020.

Vanavond vertelt Niels Destadsbader meer over zijn plannen in 'Wat een Dag', de nieuwe talkshow van Davy Parmentier op VTM.

Bron: Het Laatste Nieuws


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers