Nieuwe block-knop doet de strijd oplaaien in 'The Voice Kids' - VIDEO

dinsdag 21 januari 2020
Foto: VTM - © DPG Media 2020

Vanaf vrijdag 7 februari laten de kleinste zangers hun grootste talenten zien in een nieuw seizoen van 'The Voice Kids'.

De concurrentie tussen coaches Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en Sean Dhondt laait meer dan ooit op, want de coaches kunnen elkaar dit jaar voor het eerst buiten spel zetten door elkaars stoel te blokkeren. Een nieuwigheid die voor heel wat animo zorgt, blijkt uit de allereerste beelden.De 12-jarige Claire bewijst meteen dat het talent onder de kids nog lang niet op is. Van zodra zij het podium betreedt, wordt er door de coaches op het scherpst van de snee gestreden. Vooral Laura haalt álles uit de kast. Maar als twee honden vechten om een been...

'The Voice Kids', vanaf vrijdag 7 februari om 20.40 uur bij VTM.


Lees ook:
De strijd om de mini-maxitalenten barst los in 'The Voice Kids'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Drie jonge gasten, Jozef, Lars en Philip, houden van wijn en vrouwen. Het eerste proeven ze met plezier, maar het tweede hebben ze nog nooit mogen smaken. Daar gaan ze iets aan doen. Onder het mom van een wijntour reizen de drie naar Spanje om daar eindelijk ontmaagd te worden. En niets zal hen tegenhouden. Zeker niet het feit dat de eerste blind is, de tweede in een rolstoel zit en de derde volledig verlamd is.

'Hasta La Vista', film uit 2011 met Tom Audenaert, Gilles De Schryver en Robrecht Vanden Thoren, om 21.05 uur op En.

Dossiers