Nieuw zenderthema en spraakmakende programma's op VIJF

dinsdag 24 juli 2018

Dit najaar pakt VIJF voor het eerst uit met drie gloednieuwe, lokale programma's. De grootste vrouwenzender in Vlaanderen schuwt vanaf september geen enkel taboe en gaat de confrontatie aan met enkele controversiële en verrassende thema's.

Alles moet bespreekbaar worden - zowel op als naast de buis, maar ook in de slaapkamer. In 'Sex Tape' leggen Vlaamse koppels hun hart, ziel én lijf bloot bij Goedele Liekens om te tonen hoe het er binnenshuis écht aan toe gaat. Zo laten bijvoorbeeld Fabrizio en Pommeline van 'Temptation Island' zien dat het leven tussen de lakens van een bekend koppel ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.


Het najaar van VIJF belooft met 'Sex Tape', het gloednieuwe 'Oh My God' én 'Tipsy', een volledig nieuwe look en het zenderthema 'Let's Talk...' bijzonder spraakmakend te worden.

[video]

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' - Koen (Andy Peelman) en politiehond Barry in 'Echte Verhalen: De Buurtpolitie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Terwijl de buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. De agenten gaan op onderzoek, maar staan voor een raadsel.

'De Buurtpolitie: De Tunnel', film uit 2017 met oa. Andy Peelman, om 20.25 uur op VTM.

Dossiers