Nieuw zenderthema en spraakmakende programma's op VIJF

dinsdag 24 juli 2018

Dit najaar pakt VIJF voor het eerst uit met drie gloednieuwe, lokale programma's. De grootste vrouwenzender in Vlaanderen schuwt vanaf september geen enkel taboe en gaat de confrontatie aan met enkele controversiële en verrassende thema's.

Alles moet bespreekbaar worden - zowel op als naast de buis, maar ook in de slaapkamer. In 'Sex Tape' leggen Vlaamse koppels hun hart, ziel én lijf bloot bij Goedele Liekens om te tonen hoe het er binnenshuis écht aan toe gaat. Zo laten bijvoorbeeld Fabrizio en Pommeline van 'Temptation Island' zien dat het leven tussen de lakens van een bekend koppel ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.


Het najaar van VIJF belooft met 'Sex Tape', het gloednieuwe 'Oh My God' én 'Tipsy', een volledig nieuwe look en het zenderthema 'Let's Talk...' bijzonder spraakmakend te worden.

[video]

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers