Nieuw zenderthema en spraakmakende programma's op VIJF

dinsdag 24 juli 2018

Dit najaar pakt VIJF voor het eerst uit met drie gloednieuwe, lokale programma's. De grootste vrouwenzender in Vlaanderen schuwt vanaf september geen enkel taboe en gaat de confrontatie aan met enkele controversiële en verrassende thema's.

Alles moet bespreekbaar worden - zowel op als naast de buis, maar ook in de slaapkamer. In 'Sex Tape' leggen Vlaamse koppels hun hart, ziel én lijf bloot bij Goedele Liekens om te tonen hoe het er binnenshuis écht aan toe gaat. Zo laten bijvoorbeeld Fabrizio en Pommeline van 'Temptation Island' zien dat het leven tussen de lakens van een bekend koppel ook niet altijd rozengeur en maneschijn is.


Het najaar van VIJF belooft met 'Sex Tape', het gloednieuwe 'Oh My God' én 'Tipsy', een volledig nieuwe look en het zenderthema 'Let's Talk...' bijzonder spraakmakend te worden.

[video]

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers