Nieuw TV-Visie Dossier: 'Big Brother' op KANAALTWEE

woensdag 8 februari 2006

TV-Visie bracht dinsdag al de eerste details van de nieuwe reeks van 'Big Brother' naar buiten. Vandaag stuurde KANAALTWEE een eerste officieel persbericht. Nog exact 20 dagen voor de 'Kick Off', reden genoeg voor het openen van een speciaal 'TV-Visie Dossier'!

I


n minder dan 20 dagen is het zover : dan gaat de gloednieuwe Big Brother van start op KANAALTWEE. Op maandag 27 februari 2006 zal de kijker in een kick off-uitzending kennis maken met het nieuwe presentatieduo, Walter en Sandrine, met het nieuwe huis én met de nieuwe bewoners. Vanaf dan zal 'Big Brother' 7 dagen op 7 te zien zijn op KANAALTWEE. 

Een ander compleet nieuw gegeven is dat de LIVE-uitzendingen voortaan elke maandag om 21u10 op antenne gaan, daar waar tijdens de vorige Big Brother-seizoenen zondag hiervoor de kijkafspraak was.  

Van dinsdag tot en met zondag brengt KANAALTWEE dagelijks een nieuwe 'Big Brother'-aflevering om 20u30. Met 6 dagelijkse afleveringen en 1 live-uitzending zal Big Brother 7 dagen op 7 te volgen zijn.  

Ook het Big Brother-logo is nieuw. Het vroegere blauw maakt plaats voor het bekende KANAALTWEE Need Entertainment?-rood en ook het lettertype van het logo werd opgefrist. 

Er zijn uiteraard nog meer nieuwigheden, maar – en daar moet KANAALTWEE de aloude Big Brother-traditie handhaven – en kan het op dit moment niet over uitweiden om het kijkplezier van de kijkers niet in het gedrang te brengen.  

Wat we wel nog kunnen meegeven, is dat KANAALTWEE deze week ook is gestart met de teasing-campagne naar de start van Big Brother toe. Die campagne loopt onder de noemer ZERO PRIVACY en valt op door de humoristische ondertoon. Wil je even meekijken? Surf dan naar de website van KANAALTWEE en klik in de linkerbalk op BIG BROTHER : daar kan je de 6 verschillende teasers bekijken.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers