Nieuw 'Thuis'-boek focust (opnieuw) op Stan

woensdag 23 oktober 2019
Foto: Eén - © VRT/Ben Liguori 2019

Het nieuwe, achtste, 'Thuis'-boek gaat opnieuw over Stan. Maar anders dan het boek waarin vooral het ontsporen van hem en Joren werd beschreven, gaat het nu specifiek over de zoon van dokter Judith en het 'brokkenparcours' dat hij de laatste tijd heeft gereden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Stan wordt sinds midden vorig seizoen vertolkt door de Limburgse acteur Lennart Lemmens. En hij kroop in de rol op een moment dat het leven van personage Stan Van Damme niet over rozen gaat. Stan kampte met woedeaanvallen, vermoedelijk het gevolg van borderline, stortte zijn familie in een diepe crisis en belandde in de psychiatrie. In het nieuwe seizoen op televisie probeert Stan ondertussen weer de band met zijn meoder te versterken. Zijn zus Emma verblijft voorlopig nog in Italië, maar vermoedelijk zal hij ook daar proberen om de draad weer op te pikken.


Het nieuwe boek 'Uitgeklaard' gaat dieper in op het personage Stan én er staan dingen in die ook later op tv te zien zullen zijn. 'Uitgeklaard' is uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts en is vanaf 7 december te koop.

Bron: Het Nieuwsblad

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers