Nieuw 'Thuis'-boek focust (opnieuw) op Stan

woensdag 23 oktober 2019
Foto: Eén - © VRT/Ben Liguori 2019

Het nieuwe, achtste, 'Thuis'-boek gaat opnieuw over Stan. Maar anders dan het boek waarin vooral het ontsporen van hem en Joren werd beschreven, gaat het nu specifiek over de zoon van dokter Judith en het 'brokkenparcours' dat hij de laatste tijd heeft gereden. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Stan wordt sinds midden vorig seizoen vertolkt door de Limburgse acteur Lennart Lemmens. En hij kroop in de rol op een moment dat het leven van personage Stan Van Damme niet over rozen gaat. Stan kampte met woedeaanvallen, vermoedelijk het gevolg van borderline, stortte zijn familie in een diepe crisis en belandde in de psychiatrie. In het nieuwe seizoen op televisie probeert Stan ondertussen weer de band met zijn meoder te versterken. Zijn zus Emma verblijft voorlopig nog in Italië, maar vermoedelijk zal hij ook daar proberen om de draad weer op te pikken.


Het nieuwe boek 'Uitgeklaard' gaat dieper in op het personage Stan én er staan dingen in die ook later op tv te zien zullen zijn. 'Uitgeklaard' is uitgegeven door Borgerhoff & Lamberigts en is vanaf 7 december te koop.

Bron: Het Nieuwsblad

thuisopeen

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers