Nieuw seizoen van 'Familie' start maandag

vrijdag 24 augustus 2012

De trouwe fans van 'Familie' zijn al een tijdje aan het aftellen tot het nieuwe seizoen van start gaat. Op maandag 27 augustus is het eindelijk zover! Nieuw is dat de dagelijkse soap voortaan klokvast om 19.50 uur wordt uitgezonden.

De verhaallijnen die de komende weken aangesneden worden in 'Familie' zijn actueel en uit het leven gegrepen. Wat na een zware relatiecrisis, werkstress ten koste van de gezondheid, studiemotivatie, wat als je tienerkind porno op het internet bekijkt,... zijn enkele van de thema’s die aan bod komen.


Maar eerst krijgt de kijker op maandag 27 augustus de afloop van de spannende cliffhangers waarmee 'Familie' de zomerbreak is ingegaan. In de Ardennen wordt duidelijk dat de catfight van Marie-Rose en Caroline geëindigd is in een valpartij in de ravijn. De hulpdiensten worden gealarmeerd en vooral voor Veronique, Peter en Mathias is het wachten op nieuws slopend. Hebben de twee vrouwen de valpartij overleefd of niet? Hoe ernstig zijn de verwondingen? Feit is dat de valpartij een impact zal hebben op de toekomst...

Ondertussen haast Niko zich naar de verlaten fabriek voor de ultieme confrontatie met Glenn, de dolgedraaide gangster die Mieke onder schot houdt. Niko grijpt zonder aarzelen een stalen buis vast om zijn vriendin te redden, maar het is de vraag of hij in zijn eentje Glenn aankan...

'Familie' leeft in de huiskamer én 'Familie' leeft online. Op http://www.vtm.be/familie kan de kijker elke dag al een fragment uit de volgende aflevering bekijken. Deze zomer steeg het aantal facebookfans tot meer dan 50.000. Ook op Twitter kan de kijker zijn mening kwijt door de hashtag #vtmfamilie te gebruiken.

'Familie' (nieuwe afleveringen!), vanaf 27 augustus van maandag tot vrijdag om 19.50 uur op vtm.

Bekijk de eerste aflevering!

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers