Nieuw seizoen van 'Familie': Het wordt heet onder de voeten van Mathias

zondag 25 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez, daarmee eindigde de meeslepende seizoensfinale van 'Familie' in juni. Het indrukwekkende beeld van Marie (Lien Van de Kelder) die door Mathias (Peter Bulckaen) de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg.

En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen op maandag 26 augustus nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? De kijker komt het snel te weten.


Het nieuwe 'Familie'-seizoen wordt naar goede gewoonte ingezet met een dubbele dosis spanning, drama en intriges. De extra lange startaflevering pikt in waar de seizoensfinale is geëindigd en toont ook hoe het de personages 2 maanden later vergaat. Mathias voelt de grond onder zijn voeten wegzakken na de dood van Marie. Ook Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) blijven in shock achter. Welke gevolgen heeft Mathias’ impulsieve daad? En sleurt hij Véronique en Lars mee de dieperik in?

Ook Stefanie zweet het uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias (Ian Thomas). Sinds ze zijn geheim heeft ontdekt, lijkt haar lot bezegeld. Elias hield Stefanie gevangen in een loods en overgoot haar met benzine. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Steekt hij het vuur aan de lont?

Tussen Guido (Vincent Banic) en Emma (Bab Buelens) liep de temperatuur eveneens hoog op. Emma liet hem op de dag van hun huwelijk in de steek en vertrok met haar minnaar Lucas (Tom Viaene) en dochters Mila en Milou naar Afrika. Guido reisde zijn meisjes in de seizoensfinale achterna en achter gesloten deuren liepen de gemoederen hoog op. Maar met welk resultaat?

In afwachting van de spannende nieuwe afleveringen, wordt het geheugen van de kijker nog eens opgefrist met een heruitzending van de seizoensfinale. Die is te zien op zondag 25 augustus om 19.55 uur bij VTM.

'Familie' (nieuw seizoen!), vanaf maandag 26 augustus om 20.00 uur op VTM.


Lees ook:
'Familie': week 35 (2019) - NIEUW SEIZOEN!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ 2 logo

De jonge Sadie heeft een ongelukkige kindertijd gekend bij haar extreem strenge grootouders. Wanneer ze eindelijk weer wordt herenigd met haar moeder, is ze niet van plan haar geluk door iemand te laten verstoren.

'Mommy's Little Murderer', om 20.15 uur op CAZ 2.

Dossiers