Nieuw seizoen van 'De Mol' op VIER: de kandidaten

zaterdag 4 februari 2017

Maandag start op VIER de vijfde reeks van 'De Mol'. Dit seizoen wordt gestart met elf in plaats van tien kandidaten. De saboteur, de mol ontmaskeren is van het allergrootste belang voor de kandidaten.

 

De elf kandidaten zijn:

Annelies Cooymans, 58, leerkracht godsdienst, Schoten
Zij is de oudste kandidate en zij houdt van koken, feestjes geven en het organiseren van quizzen. Haar beste eigenschap is hulpvaardigheid, haar slechtste overdrijven. Zij eet graag salades, Griekse, Niçoise en haar lievelingsacteur is Bruce Springfield. Met geen enkel dier kan zij zich identificeren.

Bertrand Vanderbeken, 31, marketing manager Delhaize
Hij woont in Vorst en zijn hobby’s zijn hockey, squash, piano spelen. Volgens hem is zijn beste eigenschap nieuwsgierigheid en zijn slechtste naïviteit. Hij houdt enorm van sushi en zijn lievelingsartiest is Robin Schulz. Hij kan zich identificeren met een aap.

Bouba Kalala, 19, student humane wetenschappen.
Hij woont in het Vlaams-Brabantse Wolvertem en zijn hobby’s en interesses zijn DJ’en, muziek en vliegtuigen. 'Ik ben gemakkelijk in de omgang', zegt hij, 'maar wel eigenwijs.' Zijn lievelingsgerecht is pizza en Afrikaans eten en zijn lievelingsartiest Kendrick Lamar. Hij kan zich wel identificeren met een walvis.

Davey Van Rode, 28 jaar, houtbewerker.
Zijn woonplaats is Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Hij restaureert graag moto’s en rijdt er graag mee. Tevens heeft hij veel interesse voor interieur, muziek en festivals en zijn lievelingsartiest is Ryan Adams. Zijn beste en slechtste eigenschap is oprechtheid. Wat eten betreft is hij dol op pistolets en met een tonijn identificeert hij zich.

Eline Michiels,24 jaar, is politie-inspecteur en woont in Overmere.
Zij is zeer sportief en houdt van sport in het algemeen en is monitor bij Out of Limits. Haar lievelingsartiest is Ed Sheeran. Zij is assertief, wat zij dan ook beschouwt als haar beste eigenschap. Haar slechtste eigenschap is onverdraagzaamheid. Zij is dol op frieten met steak en pepersaus. Met een labrador kan zij zich wel identificeren.

Hans De Winter, 53 jaar, is professor farmaceutische wetenschappen.
Zijn hobby’s zijn skiën, lopen, motorrijden, tennis en reizen. Volgens hem is zijn beste eigenschap ondernemend zijn en zijn slechtste weinig empathie hebben. Hij houdt van Aziatisch eten, van de Beatles en hij kan zich identificeren met een hond.

Jessica Ceuppens, 24 jaar, studente lichamelijke opvoeding.
Haar hobby’s en interesses zijn skiën, surfen en shoppen. 'Mijn beste eigenschap is mijn enthousiasme', zegt ze, 'en mijn slechtste is dat ik soms te enthousiast ben.' Haar lievelingsgerecht is kotelet met witloof. Met een 'stokpaardje' kan ze zich wel identificeren en haar lievelingsartiest is Balthazar.

Jolien Paepen, 35 jaar, is afkomstig uit Poederlee en is personeelsmanager bij Synergie.
Tennis, zwemmen, reizen, lezen, afspreken met familie en vrienden zijn haar hobby's. Zij is sociaal, maar ook manipulatief. Alle groenten op allerlei manieren klaargemaakt kunnen haar bekoren. Haar lievelingsband is Arsenal en zij kan zich identificeren met een olifant.

Marzena Juzba, 28 jaar, heeft Poolse roots, maar woont in Sint-Amandsberg en is regioverantwoordelijke bij Coca-Cola.
Haar hobby’s en interesses gaan naar thrillers lezen,films en series en sporten. Zij is behulpzaam, maar ook koppig. Haar lievelingseten zijn wraps met kip en avocado. Als lievelingsartiest noemt ze Johnny Cash en met een kat kan ze zich wel identificeren.

Robin Justé, 43 jaar, is laborant UZ Leuven en woont in Holsbeek.
Hij houdt van tennis, basketbal en lopen. Hij is een ondernemend persoon maar is wel snel ontgoocheld in iemand. Zij lievelingsgerecht is pasta en zijn lievelingsgroep INXS. Hij kan zich identificeren met een giraf.

Sam Breemans, 24 jaar, is showroomadviseur bij BMW en woont in Hamont-Achel.
Zijn hobby’s en interesses zijn joggen, bowlen, jetskiën, wakeboarden, denkspelletjes en kubben. Hij vindt zich sociaal, zijn uitstelgedrag ziet hij wel als een slechte eigenschap. Zijn lievelingsgerecht is spaghetti Vongole en zijn lievelingartiest is Flogging Molly. Met een hond kan hij zich wel identificeren.

'De Mol', vanaf maandag 6 februari om 20.35 uur op VIER.


Lees ook:
Maandag start het nieuwe seizoen van 'De Mol' op VIER

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Het interventieteam wordt in bijstand gevraagd door een ambulance; een dronken man is gevallen en verzet zich bij de verzorging. Bij aankomst ziet het interventieteam dat de man niet alleen is. Het wijkteam gaat op bezoek bij een vrouw die het niet makkelijk heeft. Ze weigert hulp en het wijkteam probeert haar te overtuigen dat het zo niet langer kan. In de telecommandokamer merken ze een gevecht op; een tiental mannen gaat elkaar te lijf. Het snelle responsteam en verschillende interventieteams worden ter plaatse gestuurd. In het wijkkantoor komt een angstige man binnengewandeld; hij heeft informatie over een crystal methlab.

'Politie 24/7', om 20.45 uur op En.

Dossiers