Nieuw programma voor James Cooke

dinsdag 10 december 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

In het nieuwe VIER-programma 'Leef' wil James Cooke het thema sterven bespreekbaar maken. Volgens Het Laatste Nieuws zal hij vooral met terminale mensen spreken. 'De dood staat ons allemaal te wachten' laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

James Cooke legt alvast uit waarom het programma de naam 'Leef' meekrijgt. 'We willen het thema vooral vanuit een andere hoek benaderen en het is zeker niet de bedoeling dat het een beladen programma wordt', vertelt hij. De presentator zal een week intrekken bij mensen omdat hij bij 'Gert Late Night' al merkte dat ze dan meer op hun gemak zijn en dat betekent een groot verschil voor een tv-programma. Daarnaast probeert James ook nog enkele laatste wensen van patiënten in vervulling te laten gaan. 'We willen nog volop hun dromen waarmaken' besluit hij. Wanneer VIER 'Leef' zal uitzenden, is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Wallander moet de zaak afhandelen van een Zweeds staatsburger die vermist is in Kaapstad. De daaropvolgende zoektocht weegt zwaar op hem. Hij trekt van het Afrikaanse platteland naar de armste buurten van de townships en komt er oog in oog te staan met iemand die het geloof in zijn land is verloren en alles verraden heeft waar hij ooit voor stond. Onderweg ontmoet hij Grace Thembu, een alleenstaande moeder en politieagente en Mabasha, een jongeman met een leven vervuld van misdaden. Zij zetten Wallander aan tot nadenken, niet enkel over de Zweedse maatschappij, maar ook over zijn veertigjarige carrire als politieofficier.

'Wallander', om 20.35 uur op En.

Dossiers