Nieuw programma voor James Cooke

dinsdag 10 december 2019
Foto: Eén - © VRT 2019

In het nieuwe VIER-programma 'Leef' wil James Cooke het thema sterven bespreekbaar maken. Volgens Het Laatste Nieuws zal hij vooral met terminale mensen spreken. 'De dood staat ons allemaal te wachten' laat hij weten aan Het Nieuwsblad.

James Cooke legt alvast uit waarom het programma de naam 'Leef' meekrijgt. 'We willen het thema vooral vanuit een andere hoek benaderen en het is zeker niet de bedoeling dat het een beladen programma wordt', vertelt hij. De presentator zal een week intrekken bij mensen omdat hij bij 'Gert Late Night' al merkte dat ze dan meer op hun gemak zijn en dat betekent een groot verschil voor een tv-programma. Daarnaast probeert James ook nog enkele laatste wensen van patiënten in vervulling te laten gaan. 'We willen nog volop hun dromen waarmaken' besluit hij. Wanneer VIER 'Leef' zal uitzenden, is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uefa Europa League' (foto: RTL 7 - © RTL 2019)

Het Europees voetbal is terug! Canvas zendt live de wedstrijd tussen Inter en Getafe uit in het kader van de Uefa Europa League. Live verslag en dus genieten voor de vele voetbalfans die afgelopen tijd noodgedwongen op hun honger zaten!

'Uefa Europa League: Inter-Getafe', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers