Nieuw programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' bij VTM

maandag 21 augustus 2017

Nog dit najaar komt VTM met het nieuwe programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?', een nieuw verborgen cameraprogramma uit de koker van Tim Van Aelst. Dat is de man achter 'Benidorm Bastards'.

In het nieuwe programma zullen mensen die iets willen zeggen tegen iemand anders een handje worden geholpen. En die boodschappen kunnen van alles zijn. In Het Nieuwsblad haalt maker Van Aelst enkele voorbeelden aan. Bijvoorbeeld een bedanking van iemand voor steun tijdens chemotherapie of een baas die zijn medewerker wil duidelijk maken dat hij teveel op Facebook zit. Het is alleszins de bedoeling dat de ontvanger de boodschap niet snel zal vergeten.


'Hoe Zal Ik Het Zeggen' is geen eenvoudig programma om te maken. De boodschappen die aan bod komen zijn wel eens gevoelig of zelfs gênant. Bij Shelter, het bedrijf van Tim Van Aelst, stellen ze alles in het werk om niemand een slecht gevoel te geven of belachelijk te maken. Naar verluidt heeft ook iedereen zijn goedkeuring gegeven om 'hun stukje' uit te zenden.

Bron: nieuwsblad.be

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De detectie naar kindermishandeling en de hulpverlening die erop volgt, lopen al te vaak mis. Dat kunnen Kristien, Sanghita en Abbas uit eerste hand getuigen. Jeugdrechter Nicole Caluw en kinderarts Johan Marchand geven duiding.

'Als Je Eens Wist', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers