Nieuw op VIER: 'Dwangers'

maandag 31 augustus 2015

Tellen, tikken, poetsen, tellen, tikken, poetsen, tellen, tikken, poetsen. Dwanggedachten en dwanghandelingen kunnen je hele leven beheersen. Je komt de deur niet meer uit. Je verliest je job. En je geraakt je geliefde kwijt.

Zeven mensen hebben beslist er iets aan te doen. Begeleid door vier toptherapeuten gaan ze intensief werken aan hun dwang. In Thailand, ver weg van de dagelijkse sleur en de dagelijkse dwang. Jan Mulder reist met hen mee.


Begeleid door vier toptherapeuten gaan ze intensief werken aan hun dwang. In Thailand, ver weg van de dagelijkse sleur en de dagelijkse dwang. Aangewezen op zichzelf en op elkaar.

Hun tocht start in een comfortabel resort aan zee, kronkelt door de buurten van het waanzinnige Bangkok, spoort met een nachttrein naar Chiang Mai en brengt hen naar een paaldorp midden in de jungle.

Zeven dwangers beginnen aan de reis. Elke dag geven ze meer controle op en moeten ze meer risico's nemen. Welke 'Dwangers' bepalen na twee weken weer een beetje meer hun eigen leven?

'Dwangers', vanaf dinsdag 1 september om 21.05 uur nieuw op VIER.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Dwangers

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers