Nieuw op njam!: 'Piet Patron' met Piet Huysentruyt

woensdag 2 september 2015

Donderdag start het gloednieuwe njam!-programma 'Piet Patron', waarin de njam!-kijker kennismaakt met het reilen en zeilen van Likoké, het restaurant van onze Belgische topchef Piet Huysentruyt.

In 'Piet Patron' kijkt njam! 5 dagen lang achter de schermen van het restaurant van Piet Likoké in Les Vans, Frankrijk. We dringen door tot het radarwerk van de éénsterrenzaak en ontdekken zo de energie van het team, de rol van Piet,  het keihard presteren, de schoonheid van de streekproducten en tout court het leven zoals het er is.


De afleveringen worden gethematiseerd op basis van de 5 keukenchefs van het restaurant en 5 lokale producten die de basis vormen van verschillende vernieuwende gerechten. Op die manier ontdek je hoe Piet is als patron en hoe zijn team functioneert, welke weg een culinair idee aflegt om tot op de kaart te komen, welke ingrediënten uit het Franse terroir absolute parels zijn,... Kortom, in 'Piet Patron' brengen we bijzondere verhalen van een uniek restaurant.

'Piet Patron', vanaf donderdag 3 september 5 weken lang op njam!.DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers