Nieuw gezicht in 'Familie'

zondag 10 november 2019

Binnenkort maakt musicalactrice Ann Van den Broeck (43) haar debuut als Kathleen in 'Familie'. Voor de trouwe fans van de soap is ze alvast geen onbekende. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De kijkers van 'Spoorloos 88', de webreeks van Familie die deze zomer te zien was, maakten namelijk al kennis met een jongere versie van Kathleen en binnenkort is het personage dus ook te zien in de eigenlijke VTM-soap. 'Kathleen is een echte marketingspecialiste en zal haar kennis en vaardigheden inzetten in de brouwerij', klinkt het aan de Medialaan. Verdere details zijn nog niet bekend, behalve dat het over een gastrol van een paar maanden gaat.
Op de set van 'Familie' ontmoet Ann Van den Broeck Kürt Rogiers weer, met wie ze eerder een koppel speelde in de VTM-serie 'Spoed'.


Bron: Het Laatste Nieuws

#familie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers