Nieuw gezicht in 'Familie'

zondag 10 november 2019

Binnenkort maakt musicalactrice Ann Van den Broeck (43) haar debuut als Kathleen in 'Familie'. Voor de trouwe fans van de soap is ze alvast geen onbekende. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De kijkers van 'Spoorloos 88', de webreeks van Familie die deze zomer te zien was, maakten namelijk al kennis met een jongere versie van Kathleen en binnenkort is het personage dus ook te zien in de eigenlijke VTM-soap. 'Kathleen is een echte marketingspecialiste en zal haar kennis en vaardigheden inzetten in de brouwerij', klinkt het aan de Medialaan. Verdere details zijn nog niet bekend, behalve dat het over een gastrol van een paar maanden gaat.
Op de set van 'Familie' ontmoet Ann Van den Broeck Kürt Rogiers weer, met wie ze eerder een koppel speelde in de VTM-serie 'Spoed'.


Bron: Het Laatste Nieuws

#familie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

De familie Dreuning bestaat uit vader Ruud, moeder Irene en twee puberzoons. Zij geloven heilig in een strenge opvoeding. Ze zijn consequent en hanteren strikte regels. Houden de kinderen zich niet aan die regels dan volgt er straf. De familie Dreuning ruilt met de familie Zandman. Vader Victor en moeder Ilse zijn voorstanders van een vrije opvoeding. In dit gezin bestaan geen regels en creativiteit en zelfontplooiing zijn het belangrijkst.

'Jullie Huis, Onze Regels', om 22.25 uur op VIJF.

Dossiers