Nieuw En-logo lijkt op dat van Hasseltse radiozender

woensdag 14 augustus 2019

De Hasseltse stadsradio Hasselt 1 herkent haar eigen logo in het nieuwe logo van En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 1 in het logo is nagenoeg dezelfde, enkel de kleur verschilt.

Bij stadsradio Hasselt 1 moesten ze dinsdag even slikken bij de bekendmaking van het nieuwe Eén-logo. De initiatiefnemers herkenden er namelijk hun eigen logo in. Eén van de medewerkers, Michel Vanderfeesten, merkte dat op op Facebook. Ook Björn Verhoeven van de zender vindt dat het nieuwe logo van Eén veel op het hunne lijkt. Daarom zullen zij de VRT erover contacteren.


VRT-woordvoerder Hans Van Goethem reageert eerder laconiek: 'Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Maar er zijn ook verschillen. Laten we zeggen dat we beide goede smaak hebben', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Wat is er van aan? Oordeel hier zelf.

In principe lanceert Eén de nieuwe look & feel op maandag 2 september.


Lees ook:
En: najaar 2019 - En voor iedereen!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers