Nieuw En-logo lijkt op dat van Hasseltse radiozender

woensdag 14 augustus 2019

De Hasseltse stadsradio Hasselt 1 herkent haar eigen logo in het nieuwe logo van En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 1 in het logo is nagenoeg dezelfde, enkel de kleur verschilt.

Bij stadsradio Hasselt 1 moesten ze dinsdag even slikken bij de bekendmaking van het nieuwe Eén-logo. De initiatiefnemers herkenden er namelijk hun eigen logo in. Eén van de medewerkers, Michel Vanderfeesten, merkte dat op op Facebook. Ook Björn Verhoeven van de zender vindt dat het nieuwe logo van Eén veel op het hunne lijkt. Daarom zullen zij de VRT erover contacteren.


VRT-woordvoerder Hans Van Goethem reageert eerder laconiek: 'Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Maar er zijn ook verschillen. Laten we zeggen dat we beide goede smaak hebben', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Wat is er van aan? Oordeel hier zelf.

In principe lanceert Eén de nieuwe look & feel op maandag 2 september.


Lees ook:
En: najaar 2019 - En voor iedereen!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers