Nieuw En-logo lijkt op dat van Hasseltse radiozender

woensdag 14 augustus 2019

De Hasseltse stadsradio Hasselt 1 herkent haar eigen logo in het nieuwe logo van En. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De 1 in het logo is nagenoeg dezelfde, enkel de kleur verschilt.

Bij stadsradio Hasselt 1 moesten ze dinsdag even slikken bij de bekendmaking van het nieuwe Eén-logo. De initiatiefnemers herkenden er namelijk hun eigen logo in. Eén van de medewerkers, Michel Vanderfeesten, merkte dat op op Facebook. Ook Björn Verhoeven van de zender vindt dat het nieuwe logo van Eén veel op het hunne lijkt. Daarom zullen zij de VRT erover contacteren.


VRT-woordvoerder Hans Van Goethem reageert eerder laconiek: 'Er zijn inderdaad enkele gelijkenissen. Maar er zijn ook verschillen. Laten we zeggen dat we beide goede smaak hebben', zegt hij in Het Nieuwsblad.

Wat is er van aan? Oordeel hier zelf.

In principe lanceert Eén de nieuwe look & feel op maandag 2 september.


Lees ook:
En: najaar 2019 - En voor iedereen!

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Joanna Lumley begint aan haar Zijderoute-avontuur in Veneti, waar ze te weten komt hoe de reizen van de Venetiaanse held Marco Polo en de handelaars van de Zijderoute de groei van de stad hebben benvloed. In Albani wandelt ze langs de Via Egnatia, de weg die twee uithoeken van het Romeinse Rijk met elkaar verbond - Rome en Byzantium. Vervolgens gaat het richting Turkije, naar Istanbul, dat een cruciale rol speelde op de route door zijn ligging op het kruispunt van Europa en Azi. In Cappadoci verbaast Joanna zich over de indrukwekkende rotsformaties die er voor een uniek landschap zorgen. Ten slotte neemt ze de nachttrein naar de hooglanden in het verre oosten van Turkije, in de buurt van de Georgische grens.

'Joanna Lumley's Silk Road', om 21.55 uur op En.

Dossiers