Nieuw dit najaar bij vtm: 'De Dag Show'

donderdag 17 juni 2010

Wie op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van bekende personalities, kan vanaf dit najaar elke weekdag terecht bij vtm voor 'De dag show'. De titel van het programma wordt dagelijks aangepast, zo zal 'De dag show' op maandag eigenlijk 'De maandag show' heten en op dinsdag 'De dinsdag show'...

Het studioprogramma zal gemaakt worden door De Filistijnen, het productiehuis van ex-Woestijnvisser Bruno Wyndaele, en zal te zien zijn net na 'Het Nieuws'. Wie de show zal presenteren wordt later bekend gemaakt.Lees ook:
Vtm versterkt vooravond met 'De Juiste Prijs'
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Australië, het land dat in de tijd van de dinosaurussen op drift raakte. Hier tref je merkwaardige en wonderlijke dieren aan die je nergens anders ter wereld vindt. In de jungle ontmoeten we de kasuaris, een van de gevaarlijkste vogels op aarde. Meer in het binnenland trotseren kangoeroes en wombats sneeuwstormen en bossen vol gombomen worden bevolkt door nooit eerder geziene roofdieren. In het rode woestijnhart van het continent drinken reptielen via hun huid en gaan grote zwermen grasparkieten op zoek naar water. Op verborgen eilanden zwerft de Tasmaanse duivel rond en in zee komen duizenden haaien samen voor een heel speciale gebeurtenis.

'Seven Worlds, One Planet: Australia', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers