Nieuw 'Big Brother'-geheim: Sandra heeft kanker!

zondag 19 maart 2006

Sandra uit 'Big Brother' heeft baarmoederhalskanker. Dat heeft ze in de dagboekkamer opgebiecht. Sandra weigerde pertinent om een half uur lang liedjes te zingen voor de zwangere buik van Katleen. Ze reageerde hier zeer emotioneel op.

Toen

'Big Brother' haar om de werkelijke reden vroeg, vertelde Sandra dat er 10 maanden geleden bij haar baarmoederhalskanker is vastgesteld.

Uiteindelijk zong Sandra toch nog voor de baby. Ze vroeg wel aan de medebewoners om haar bij te staan tijdens het zingen voor de baby.

'Big Brother' houdt dus duidelijk nog een aantal geheimen achter de hand.

Wat vind jij van deze nieuwe 'wending'? Geef gerust jouw mening in het TV-Visie Forum.

TV-Visie vraagt opnieuw jouw mening over 'Big Brother'. Wie van de genomineerde kandidaten moet er deze week uit? Stem nu in onze gloednieuwe POLL en voorspel wie verdwijnt!

'Big Brother', liveshow 3, maandag 20 maart om 21.10 uur op KANAALTWEE.

DOSSIER: Big Brother 5 (KANAALTWEE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In Ethiopië ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers