Nathalie Delporte vervangt zwangere Astrid Philips bij Nostalgie

vrijdag 13 maart 2020
Foto: © Nostalgie 2020

Vanaf maandag 16 maart hoor je in de ochtend van Nostalgie tussen 6.00 en 9.00 uur een nieuwe co-presentatrice aan de zijde van Herbert Bruynseels. Nathalie Delporte vervangt Astrid Philips die tot aan de zomer met zwangerschapsverlof gaat.

Voor Nathalie Delporte is het 'back to the roots' als radiopresentatrice. Ze verdiende onder meer haar sporen bij JOE, Qmusic en Studio Brussel.


Nathalie Delporte: 'Alles komt terug! Astrid, Herbert en ik waren eerder al collega's. Astrid heeft mij ooit vervangen toen ik ging bevallen van de jongste dochter. Bijna 10 jaar later draaien de rollen om en kunnen mijn kinderen straks gaan babysitten op die van haar.'

'Met Herbert deelde ik eerder al een programma, in de hoogste en koudste uitzending ooit, op een Franse berg. Blij dat het bij Nostalgie toch wat warmer is.'

Nathalie Delporte blijft de ochtendpresentatie combineren met haar taak als Programma Manager bij NRJ. De generalistische netwerkradio zit onder hetzelfde dak als Nostalgie. Astrid Philips keert vanaf augustus terug als co-presentatrice van Herbert Bruynseels.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Beiroet, de hoofdstad van Libanon, kent een rijke geschiedenis en een onrustig recent verleden. Het is de meest diverse Arabische stad met 18 verschillende religies. In de 20e eeuw stond het bekend als het Parijs van het Oosten, maar dat veranderde met de 15 jaar durende burgeroorlog die begon in 1975. Dat kunst hier een belangrijke rol speelt, ontdekken Janina en Alastair bij hun bezoek aan de maronitische kerk hoog in de bergen, met zicht over de hele stad. De kunst in de stad doet terugdenken aan het verleden, maar omarmt ook de toekomst. Het culturele leven en de culturele rijkdom van de stad spelen een grote rol in de complexe geschiedenis en identiteit van deze stad.

'An Art Lovers' Guide', om 20.55 uur op Canvas.

Dossiers