Najaar VTM: 'Boer zkt Vrouw' opent seizoen met speeddate

zondag 2 september 2012

Al voor het 8ste seizoen op rij, trekt Dina Tersago haar laarzen aan om op de boer te gaan. De landbouwers die dit jaar op zoek gaan naar de liefde zijn Giovanni uit Beauvoorde, Eddy uit Geel, Paul uit Oosterzele en broers Adriaan en Aster uit Berlare.

Hun zoektocht naar de liefde start met een speeddate-sessie. Ondertussen hebben de 5 boeren hun brieven gekregen en daaruit kozen ze hun favoriete dames om hen in levende lijve beter te leren kennen.


De avond voordien heeft Dina al afgesproken met de mannen om tijdens een etentje te polsen hoe het met hun zenuwen gesteld is en wat ze verwachten van de speeddates. En dan is de grote dag aangebroken.

Vol enthousiasme begint iedereen aan het avontuur en de briefschrijfsters krijgen elk 5 minuten voor een babbel met ‘hun’ boer. Op het einde van de dag mogen Giovanni, Eddy, Paul, Adriaan en Aster slechts 5 dames uitnodigen voor de groepsdate van volgende week.

'Boer zkt Vrouw', vanaf maandag 3 september om 20.30 uur op VTM.

Herbekijk 'Boer zocht Vrouw'

DOSSIER: Najaar 2012: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
boerzktvrouw

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

We leven in een wereld waarin uiterlijk alles is, als je er anders uitziet heb je het zwaar. We volgen drie knappe jonge vrouwen met een verminking in het gezicht. Ze vertellen emotionele verhalen over hun strijd tegen de vooroordelen van anderen.

'Straffe Verhalen', om 22.30 uur op VIJF.

Dossiers