'My Name is...' dit najaar terug bij vtm

vrijdag 18 juni 2010

Na het succes van 'My Name is Michael', komt vtm dit najaar terug met 'My Name is...'. In het programma wordt er gezocht naar kinderen en volwassenen die even goed kunnen dansen en zingen als hun favoriete artiest. Mika, Madonna, Lady Gaga, Will Tura... het kan allemaal. Wil jij schitteren als jouw favoriete ster?

Na het succes van 'My Name Is Michael', waarin vtm samen met RTL 4 zocht naar een jonge en volwassen impersonator van Michael Jackson, krijgt de zoektocht nu een vervolg. In het programma 'My Name Is... ' zullen opnieuw kinderen en volwassenen hun opwachting maken die hun favoriete artiest nadoen.


Iedereen die denkt net zo te dansen en zingen als grote sterren zoals Madonna, Beyoncé, Justin Timberlake, Will Tura of Marco Borsato kan naar de audities komen. Van jong tot oud, van man tot vrouw; iedereen is welkom. Ook groepen of duo's in alle leeftijden zijn welkom. Pas als je voor de jury staat, onthul je wie je komt nadoen. Net als bij 'My Name Is Michael' krijgt de winnaar een hoofdrol in een theatertour door Nederland en België, die in samenwerking met V & V Entertainment wordt georganiseerd.

Het afgelopen jaar stonden de winnaar bij de volwassenen, Christophe, en de winnaar bij de kinderen, Lulu, 17 keer als Michael Jackson voor een uitverkochte zaal, goed voor in totaal 45.000 bezoekers.

Inschrijven doe je via deze link

 


Lees ook:
Nieuw dit najaar bij vtm: 'De Dag Show'
Vtm versterkt vooravond met 'De Juiste Prijs'
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers