'My Name is...' dit najaar terug bij vtm

vrijdag 18 juni 2010

Na het succes van 'My Name is Michael', komt vtm dit najaar terug met 'My Name is...'. In het programma wordt er gezocht naar kinderen en volwassenen die even goed kunnen dansen en zingen als hun favoriete artiest. Mika, Madonna, Lady Gaga, Will Tura... het kan allemaal. Wil jij schitteren als jouw favoriete ster?

Na het succes van 'My Name Is Michael', waarin vtm samen met RTL 4 zocht naar een jonge en volwassen impersonator van Michael Jackson, krijgt de zoektocht nu een vervolg. In het programma 'My Name Is... ' zullen opnieuw kinderen en volwassenen hun opwachting maken die hun favoriete artiest nadoen.


Iedereen die denkt net zo te dansen en zingen als grote sterren zoals Madonna, Beyoncé, Justin Timberlake, Will Tura of Marco Borsato kan naar de audities komen. Van jong tot oud, van man tot vrouw; iedereen is welkom. Ook groepen of duo's in alle leeftijden zijn welkom. Pas als je voor de jury staat, onthul je wie je komt nadoen. Net als bij 'My Name Is Michael' krijgt de winnaar een hoofdrol in een theatertour door Nederland en België, die in samenwerking met V & V Entertainment wordt georganiseerd.

Het afgelopen jaar stonden de winnaar bij de volwassenen, Christophe, en de winnaar bij de kinderen, Lulu, 17 keer als Michael Jackson voor een uitverkochte zaal, goed voor in totaal 45.000 bezoekers.

Inschrijven doe je via deze link

 


Lees ook:
Nieuw dit najaar bij vtm: 'De Dag Show'
Vtm versterkt vooravond met 'De Juiste Prijs'
Schrijf je NU in voor onze gratis nieuwsbrief: TV-Visie Extra

DOSSIER: Najaar 2010: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in Belgi. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers