MNM wil pedofiel in studio halen

maandag 12 augustus 2019
Foto: MNM - © VRT 2019

Dorianne Aussems wil voor haar MNM-programma 'Generation M' een pedofiel in de studio uitnodigen. Dat heeft ze in De Standaard gezegd. In 'Generation M' worden geregeld controversiŽle onderwerpen behandeld.

Aussems wil in 'Generation M' een (liefst jonge) persoon met pedofiele gevoelsn voor de microfoon halen. 'Want zit maar eens met die pedofiele gevoelens, hè', zegt ze in De Standaard.


Bij de VRT sluiten ze het voornemen niet meteen uit. 'Alles hangt ervan af hoe je die behandelt, op welk uur, in welke context. Bij ons gebeurt dat ­altijd op een respectvolle manier, met de nodige ­duiding', zegt woordvoerster Lesley Hernalsteen daarover.

Bron: De Standaard

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach (foto: Eén - © VRT 2019)

Kamal Kharmach helpt Bakkerij Laurens. Melissa droomt ervan om haar bakkerij uit te breiden, echtgenoot Laurens werkt enorm lange nachten om alles draaiende te houden. Het koppel wil een betere toekomst voor hun dochter, die ze amper zien opgroeien. Kamal wil dat het koppel efficiŽnter gaat werken. Hij confronteert hen ook met de harde waarheid: er is geen geld om de zaak uit te breiden, erger nog: de focus moet gaan naar het redden van de zaak.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers