'Mijn Restaurant!'-winnares geslaagd in tweede zit

zaterdag 12 september 2009

Het is haar dan toch gelukt. GaŽlle Six die samen met haar Claudio het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!' heeft gewonnen, heeft haar tweede zit met succes afgelegd. GaŽlle begint binnen enkele weken aan haar derde jaar communicatiewetenschappen.

Het

leek een onmogelijke opdracht, maar dat was buiten het doorzettingsvermogen van GaŽlle gerekend. Na de overwinning van 'Mijn Restaurant!' kondigde ze trots aan dat ze haar horeca-werk zou blijven combineren met haar studies.

Door de drukte rond de finale was het echter onmogelijk geworden om nog te slagen in eerste zit. Maar dat heeft GaŽlle nu ruimschoots goedgemaakt. Binnenkort start ze haar derde jaar.

Bron: HLN

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

Lees ook:
Claudio en GaŽlle bedreigen hoofdredacteur Story
Herbekijk 'Mijn Restaurant'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Temptation Island 2020' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2020)

Tijdens de twee weken die ze apart hebben doorgebracht, hebben de koppels ruim de tijd gehad om hun relatie vanop een afstand te bekijken en conclusies te trekken. De dreamdate was de ultieme kans voor de verleiders om hun prooi te strikken. Vandaag worden de koppels herenigd met hun partner tijdens het laatste kampvuur. Een confrontatie waar iedereen vol spanning naar uitkijkt.

'Temptation Island', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers