'Mijn Restaurant!': Halletwee ligt eruit!

donderdag 20 mei 2010

Donderdag werd in 'Mijn Restaurant!' voor de tweede keer een duo uit de wedstrijd gegooid. Dat spijtige lot viel deze keer Halletwee te beurt. De tranen vloeiden rijkelijk in het verliezende kamp, de overlevers juichten luid. Na de uitschakeling van Halletwee zijn nog drie duo's in de running.

Voor Halletwee is het liedje uit. Nog drie restaurants zijn er nu in het spel. Nog een afvaller te gaan en we weten wie in de finale zit.


TV-Visie poll
Voor de poll van TV-Visie was het al langer een uitgemaakte zaak dat Halletwee dicht moest. Maar liefst 61% (1106 stemmen) vond dat Vlaams-Brabant uit de wedstrijd moest. 39% had het niet op Karnivale begrepen. Binnenkort een nieuwe poll!


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': exit Jeroen en Isaura, 'Kom'Af' gesloten
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers