'Mijn Restaurant!': Halletwee ligt eruit!

donderdag 20 mei 2010

Donderdag werd in 'Mijn Restaurant!' voor de tweede keer een duo uit de wedstrijd gegooid. Dat spijtige lot viel deze keer Halletwee te beurt. De tranen vloeiden rijkelijk in het verliezende kamp, de overlevers juichten luid. Na de uitschakeling van Halletwee zijn nog drie duo's in de running.

Voor Halletwee is het liedje uit. Nog drie restaurants zijn er nu in het spel. Nog een afvaller te gaan en we weten wie in de finale zit.


TV-Visie poll
Voor de poll van TV-Visie was het al langer een uitgemaakte zaak dat Halletwee dicht moest. Maar liefst 61% (1106 stemmen) vond dat Vlaams-Brabant uit de wedstrijd moest. 39% had het niet op Karnivale begrepen. Binnenkort een nieuwe poll!


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': exit Jeroen en Isaura, 'Kom'Af' gesloten
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Balthazar wordt opgeroepen naar de plaats van een zwaar verkeersongeluk, waarbij verscheidene slachtoffers vielen. Hij ontdekt dat een van hen, een jonge vrouw getooid in een prinsessenkleed, al dood was voor het ongeval. Wanneer Balthazar en Hlne vermoeden dat er nog een andere vrouw bij haar in de wagen zat en dat zij waarschijnlijk in groot gevaar verkeert, starten ze een race tegen de tijd om haar terug te vinden voor het te laat is.

'Balthazar', om 23.45 uur op En.

Dossiers