'Mijn Restaurant!': Halletwee ligt eruit!

donderdag 20 mei 2010

Donderdag werd in 'Mijn Restaurant!' voor de tweede keer een duo uit de wedstrijd gegooid. Dat spijtige lot viel deze keer Halletwee te beurt. De tranen vloeiden rijkelijk in het verliezende kamp, de overlevers juichten luid. Na de uitschakeling van Halletwee zijn nog drie duo's in de running.

Voor Halletwee is het liedje uit. Nog drie restaurants zijn er nu in het spel. Nog een afvaller te gaan en we weten wie in de finale zit.


TV-Visie poll
Voor de poll van TV-Visie was het al langer een uitgemaakte zaak dat Halletwee dicht moest. Maar liefst 61% (1106 stemmen) vond dat Vlaams-Brabant uit de wedstrijd moest. 39% had het niet op Karnivale begrepen. Binnenkort een nieuwe poll!


Lees ook:
'Mijn Restaurant!': exit Jeroen en Isaura, 'Kom'Af' gesloten
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! 2010

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' - Sydney 2000 (foto: Canvas - © VRT 2020)

Ruben Van Gucht blikt in de schaduw van het Fort van Brasschaat terug op de Spelen van 2000 in Sydney met Filip Meirhaeghe, Gella Vandecaveye, An Simons en Leontien Van Moorsel. In EthiopiŽ ontmoet Van Gucht meervoudig olympisch kampioen Haile Gebrselassie. De Amerikaanse sprintbom Maurice Greene geeft in Texas een inkijk in het leven van een voormalig olympisch kampioen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers